Merco sonuçtan çok memnun

Booklogic Pişmanlığı, Zor Süreçler Geçiriyoruz

10 Temmuz 2024 17:00

10 yıllık booklogic kullanıcısı olarak, sözleşmenin bitimine 3 ay kala, sözleşme iptal hakkımız olan süreçte noter ve mail yoluyla sözleşme feshi için yazı yolladık. Sözleşme sonlanmasına rağmen her ay fatura kesildi ve hiç almadığımız rezervasyonlar için komisyon faturaları kesildi. Ayrıca herhangi bir kanaldan gelen toplam 100 gecelik rezervasyonlar için 1 gece booklogic'e ücretsiz maddesi eklenmiş. Sözleşme sonunda 2500 euro'luk ekstra bir fatura çıkarıldı bize.

profile profile

Yorumlar (8)

Bizde Almadığımız hizmet üzerinden 1 milyon 500 TL icraya verildik üstüne bir de avukata 900 bin tl faiz ödüyoruz bütün hesaplarımıza bloke koydular Allah sizin var ya booklogic firması

Onur

Sorununuz çözüldü seklinde gözüküyor, nasıl çözümlendiği hakkında bilgilendirme şansınız var mı? Teşekkürler

Merco

Mahkeme süreci devam etmekte. Sorun çözülmedi sayın yetkili.

Melike
Melike

Bizde Almadığımız hizmet üzerinden 1 milyon 500 TL icraya verildik

Onur

Merhabalar, sizde mahkeme surecine geçtiniz mi? Bizde halihazirda davalık durumdayız, hepimiz aynı mağduriyeti yaşıyoruz konular detaylara kadar esit. Amacım açıkçası sadece kendimi kurtarmak değil yaptırılan sözleşmenin son derece hakkaniyetsizliği ve şirketin tavrının ve kotu niyetle verilmemiş hizmetlere cezalar maliyetler eklemeye çalışıp bundan ana gelir kaynağı yarattıklarını ispatlayip, turizm sektöre son zmnlarda bu kdr zorken, bir de bu tatsız olaylara enerji harcanmasin. Birleşip mahkeme dosyalarımızı kuvvetlendirip mağduriyetin ortaklığını ispatlayım diye düşünüyorum. [email protected] dan iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler

Hasan
Hasan

Bunlar tam bir profesyonel mevcut rezervasyon sitesini klasik bir bağlantınız örnek expedia Booking gibi sitelerden gelen rezervasyonlardan yemlenen aç bir şirket kesinlikle bu ve buna benzer şirketlerden uzaklaşın.

Volkan
Volkan

Bize de aynı kotu niyetle dava acildi. Davanız ne durumda?

Merco

Henüz bir sonuç yok, hizmeti kullanmadığımız halde, her ay kafalarına göre fatura kesiyorlar.

Booklogic İle Yaşadığımız Verimsizlik Ve Haksız Sözleşme Yenilemesi

22 Temmuz 2025 00:34
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Booklogic Den Ödeme Alamıyoruz

01 Ekim 2024 15:58