Booking.com Telegram Üzerinden Yanıltıcı Görev Teklifi Ve Bilgi Güvenliği Sorunu

29 Eylül 2024 15:28

Telegram aracılığıyla 'Görev Yap Kazan' üzerinden bana 28 Eylül 2024 günü ulaşıldı. Telegram kanalında gruba katılarak para kazanabileceğim söylendi. Ben de kabul ettim, karşılığında sadece isim, soyisim, yaş ve IBAN bilgilerimi aldı. Ben de bundan bir şey yapamazlar, yanıltıcı değildir diyerek verdim. Gelen sadece booking.com'dan bir tane otele beğeni attım ve ekran görüntüsü attım. Hesabıma her görev için önce 150 sonra görevleri atlarsanız 1000 ile 8000 TL göndeririz dediler. Saçma sapan linklerden otel fotoğrafları gönderdiler. Araştırdım ve şikayetvar.com'da şikayetler olduğunu gördüm ve işkillendim. Saat 19.00'da tekrardan yazacaklarını belirttiler. Hiçbir şekilde adıma yapılmış otel rezervasyonunu kabul etmiyorum. Adıma çıkarılacak olan borcu kabul etmiyorum. Bundan Telegram sorumludur. Burada vermiş olduğum bilgilerim kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket, arsa, çek, senet, yasal olmayan bahis oyunları veya yasa dışı bir işlemin kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Benim ve ailem adına yapılacak herhangi bir işlemi kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu durumdan tamamen Telegram sorumludur. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyor ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını talep ediyorum. 28.11.2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma açılacak hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Onayım yoktur.

Yorumlar (5)

Siz ne yaptınız

Fatma
Fatma

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum avukat ile görüştünü mü ne oldu Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Muhammet

Siz ne yaptınız avukat ne dedi

Muhammet

Banada aynısı geldi bende şikayet yazdım ama bir sorun falan çıkar mı

Gülben
Gülben

Çıkabilir avukatla konuşun

29 Eylül 2024 21:34

18 Eylül 2024 00:41
Telegram'da Booking Otelleri Temsilcisi Deyip Sahtecili
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Telegram Görev Yap Para Kazan. Otel Rezervasyon Beğen

13 Eylül 2024 14:22