Esra sonuçtan çok memnun

Butik Bondia Gelmek Bilmeyen Kargo Eksik Bilgi

04 Mayıs 2023 10:00
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü kargo firmasının dikkatsizliğinden kaynaklı bir sorunla karşı karşıya kalmışız. Butik sahibi Fatih bey bizzat kendisi sorunumla ilgilendi kendisine teşekkür ediyorum buradan inş bir dahaki alışverişte böyle bir sorunla karşılaşmayız.”

10 günü aşkın süredir siparişim gelmedi arıyorum ilgileneceklerini söylüyorlar ama ortada hiçbir şey yok. Geri dönüş sağlanmıyor bu kadar zor olmaması gerek bilgi verilmesi. Güven duygusu kesinlikle zedelenmiş durumda iademi talep ediyorum mümkün olduğunca en hızlı sürede

04 Mayıs 2023 12:54 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba kargo ile ilgili bir problem yaşanmış olabilir sizden ricam WhatsApp hattımızdan ulaşırsanız yardımcı olalım isminiz görünmüyor 0542 126 63 42 numaralı hattımıza yazabilirsiniz

04 Mayıs 2023 15:11

On gündür yazıyorum ama cevap verme gereği bile duymuyorsunuz artık gerçekten yeter hemen iade yapılmazsa personeli olduğum karakoldan direk dolandırıcılıktan işlemlere başlıyorum

04 Mayıs 2023 16:43

Hanımefendi ya da beyefendi size yardımcı olabilmemiz için bizimle isim soy isim paylaşmanız gerekmektedir. Şu an cevaplanmamış mesajımız bulunmamaktadır

05 Mayıs 2023 13:19

Esra Aktaş adına iade talebinde bulunuldu. İademi hemen yaparsanız memnun olurum.

08 Mayıs 2023 15:19

15 Gün Geçen Siparişim Kargoya Verilmedi Ve İade Talebim

Yusuf
08 Mart 14:04

Kabanım Gelmedi Ve 2.669 TL İade Edilmedi

Talha
09 Mart 16:16
Elif sonuçtan hiç memnun değil

İade Onayına Rağmen Ürün Gönderildi Ve Ücret İadesi Yapılmadı

02 Mart 11:22