Fatih sonuçtan hiç memnun değil

CK Boğaziçi Elektrik Eski Kiracıdan Kaynaklı Kaçak Elektrik Kullanımı Ve Yeni Abonelik Sorunu

30 Eylül 2024 12:57

Sözleşme numarası 2294996394 abonelik numarasına ait, bana ait olan mülkümde daha önce kaçak elektrik kullanıldığı bilgisi tarafıma geldi. Eski kiracının kaçak olarak kullanmış olduğu ve kiracının adına ait olan sözleşmeden dolayı bugün kendime ait olan mülkümde yeni abonelik yapılmıyor. CK Boğaziçi Elektrik adı verilen kurum, tarafıma ait olmayan fatura ve kaçak bedelini benden tahsil etmeye çalışıyor. Abonelik verirken para kazanırken problem yok, kaçak durumunda mülk sahibinden tahsil etmeye çalışmak ne sanıyor kendini bu kurum, çözebilmiş değilim. Yaptıkları hukuksuzluk ve hizmet kalitesizliği ortada. Gidin abone kimse hesabını ondan sorun, bana ait olmayan bir borcu ben ödeyecek kadar hukuksuz bir durumu kabul edecek değilim. Borç, borcu adına olan kişinindir.

01 Kasım 2024 22:14

İstanbul Bayrampaşa 0668925000 hizmet noktasında ev sahibiyim daha önce uzun bir süre ikamet eden ve haber vermeden kaçan kiracının ödemediği kaçak kullanım nedeniyle bugün Bedaş'tan tarafıma 16000 TL üzerinde bir kaçak kullanım ücreti ödemem gerektiğine dair mesaj geldi.

07 Ağustos 2024 17:18

Haksız Kaçak Elektrik Faturası Mağduriyeti

07 Kasım 2024 16:40
Demirkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 11:22
haksiz-elektrik-kesintisi-ve-borc-talebi-5.pdf
haksiz-elektrik-kesintisi-ve-borc-talebi-4.pdf
haksiz-elektrik-kesintisi-ve-borc-talebi-3.pdf
Caner sonuçtan memnun

02 Ekim 2023 17:52
"Şikayetvar Sitesine şikayetimi işledikten kısa bir süre sonra, aynı gün akşamına doğru, enerji verildi. Teşekkür ediyorum. Bununla birlikte, bu hızlı reaksiyondan dolayı daha çok Şikayetvar oluşumundan müteşekkirim. Zira, 29. Eylül sabah 09:30 itibariyle yaptığım ödemeye karşılık 02. Ekim günü akşamına kadar elektriğin verilememesi/açılamamasının ve dolayısıyla yaşatılan mağduriyete yönelik bir özür veya açıklama gelmedi. Bir de sorum var: Bahse konu dört gün içerisinde 4-5 defa görüşmeme rağmen sorun giderilemeyince Şikayetvar'a ilaveten CİMER'e de yazmıştım. BEDAŞ'ın CİMER'deki yanıtı çok ilginçti. "Mevzuata aykırı bir uygulama görüyorsanız bilgi ve belgeleriyle başvurun" denilmiş! Ben de soruyorum: 29. Eylül-09:28'de ödenen borca karşılık sayacın 4 gün sonra açılması, enerjinin verilmesi mevzuata uygun mudur? Saygı ve selamlarımla İyi Çalışmalar diliyorum."

30 Ocak 2025 21:14