Melike sonuçtan hiç memnun değil

Bodo'nun Eşsiz Mağduriyet Deneyimi

25 Aralık 2023 15:46

Bodo sitesinden iki kişilik tarihi gala vapurunda kahvaltı satın aldım. Gittik bekliyoruz ne gelen var ne giden bodoya ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. Bende maille birlikte gelen le vapeur magique irtibat numarasını buldum onu aradım. Bana bugün için bir etkinlik olmadığını söylediler.
Konuşan kadında kendini çok kötü hissetti yani nasıl olur gibisinden üzüldü size drone ve fotoğraf çekimi hediye edeceğim falan dedi. Bodo ile iletişime geçtim durumu anlattım. Maalesef vapurun hatası kendileri iptal edip bize bilgi vermemişler falan filan size drone ve fotoğraf çekimi hediye edelim gibi konuştular.
Sonrasında 23.12.23 tarihine tekrar rezervasyon yaptırmak istedik aradık oluşturdular. Bende bize drone ve fotoğraf çekimi hediye edildi mağdur olduğumuz için falan dedim ss attım, o da bilgiyi ileteceğim sizin için falan dedi randevuyu oluşturdu. Yine 2 kere arandım geleceğim falan dedim ama güvenemedim. Kendim vapuru da aradım emin olmak için.

Biz gittik kahvaltı yapıyoruz güzel gidiyor her şey, herkes ilgili sonra drone çekimi yapan beyefendiyi gördük 2 kişinin çekimi falan yaptı, bende ilgilenen birisine dedim ki bizim de çekimimiz var falan drone çekimi yapan kişiye söyledi. O da gidip kontrol et doğrumu falan diyor sonra gitti kontrol eden kişi yanıma geldi dedi ki, sizin sadece fotoğraf çekiminiz var ve kahve hediye falan dedim. Hayır öyle değil bodo ya yazdım hemen a***beydi sanırım kontrol ediyorum dedi. Adam yarım saat yok. Ben ss leri buldum. Eski konuşmaların drone ve fotoğraf çekimi falan diye onları atıyorum. A---bey sonunda cevap verebildi evet sizin drone, fotoğraf çekiminiz ve kahveniz var falan ben hemen ileteceğim gerekli görüşmeleri yapacağım dedi. Drone çekimi yapan adam yanımıza geldi. Maalesef ben şu an dronu kaldıramam gemi döndü, çok rüzgar var o yüzden olmaz, fotoğraf çekimi yapalım size o zaten daha pahalı falan diyor. Biz iyice gerildik. Bir şey demedim konuştu konuştu gitti. Ben bodo ya yazdım yani sizin birbirinizden haberiniz yok.

Çalışma arkadaşınız notunu düzgün alsa ben şu an bu durumda olmayacağım, ya da siz daha erken yazsanız falan, bana diyor ki sizin için tekrar dronu kaldırmaya çalıştılar. Ama maalesef olmuyor. Bu arada adam çapraz masamda oturuyor. Asla kalkmadı. Sonra zaten günümüz zehir oldu. Çünkü bütün tur telefonla mesajlaşmak zorunda kaldım. Fotoğraf çekimi yapan kadın albüm kalırsa çekeceğim dedi gitti. Bir daha asla gelmedi. Vapur durdu indik a*** beye, bize fotoğraf albümü verdiklerini söylemişler öyle bir durum olmadı. Yalancı olduk.

25 Aralık 2023 17:54 (Şikayetten 2 saat sonra)
27 Aralık 2023 13:28

Fotoğraf çekmeyi reddetmedik, sonuçta oraya geldik ve bir anımız olsun isterdik, bende yakanıza yapışıp zorla drone çekin demedim sonuçta bu yapılabilirdi ama sizin sorumsuzluğunuz yüzünden yapılmadı notu düzgün alamadığınız için ve fotoğraf çeken hanımefendi albüm kalırsa geleceğim dedi bekledik kimse gelmedi. İlk konuştuğumuzda WP üzerinden albümü verdik demişlerdi, şimdi biz istemedik oldu.

27 Aralık 2023 17:52

Gülcan
02 Kasım 2023 10:43
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bodo Hamile Eşim İçin Satın Aldığım Uçuş Deneyimi Mağduriyeti

Ali
18 Eylül 2024 19:38
Emine sonuçtan hiç memnun değil

İade Krizi: 340₺lik Alışveriş Çilesi

11 Mart 2025 20:31