Haktan sonuçtan çok memnun

Tahrik Arızası BMW İ4

Tahrik Arızası BMW İ4
29 Temmuz 2023 08:08
Haktan'ın Teşekkür Mesajı
“Aracımda bir sorun yok teşekkür ederim”

2023 model i4 aracımı bir gün kapalı oto parkımda bırakıp şarj ettim akşam geldiğimde şarjı çıkarttım aracı hareket ettirdim. Daha sonra sabah tahrik uyarısı verdi ve düzelmedi. Yetkililerle görüştüm ilk defa duyduklarını söylediler. Şaşırdım açıkçası aç kapat yapalım dediler. Hiçbir şey değişmedi ne olacak bilmiyorum. Birçok kez servise yazılım hatası sorunu yüzünden gittim gerçekten insanın canı sıkılıyor keyifle süremedim.

05 Ağustos 2023 18:18

2023 model BMW i4 aracım bugün itibari ile tam 1 haftadır Esenboğa bayisinde serviste aracı verdiğim gün ikame araç talep ettim ataç olmadığını talep oluşturduklarını söylediler pazartesi geri dönüş yapılacak dendi pazartesi aradılar çarşambaya kadar araç çıkmaz ise ikame araç verileceğini söylediler aciliyetin olduğunu görüşmelerim olduğunu ilettiğim halde kimse beni aramadı arayan arkadaşlarıda bayii den temsilcimi arayıp aratırdım bir hafta oldu araç istediğimi belirtmeme rağmen hiçbir hareket yok geri dönüş bekliyorum

profile profile
29 Temmuz 2023 12:04 (Şikayetten 3 saat sonra)

05 Eylül 2023 19:26

Aracımda bir sorun yok teşekkür ederim

Çiğdem
Çiğdem

Sanırım problem çözüldü. Bu durumda tavsiye eder misiniz? İ4 kullanımı için yorumunuz nedir?

Asuman sonucu yetersiz buldu

BMW Tahrik Arıza Uyarısı

Asuman
02 Kasım 2023 20:40
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
21 Mayıs 2025 21:07