Borusan'dan Ayıplı Araç Satışı: Ekspertiz Şoku!

Borusan'dan Ayıplı Araç Satışı: Ekspertiz Şoku!
Tufan
05 Ekim 2024 02:09

11.02.2022 tarihinde Borusan Samandıra bayisinden sıfır km BMW 3.20 satın aldım. Yaklaşık 3 sene araçta çizik olmadan kullandım. 2024 Eylül ayında aracı satmaya karar verip ilana koydum. Alıcı arkadaşlar geldi. Aracı beğendi ve ekspertiz yaptırdılar. Ekspertizde benim sıfır alıp boyasız diye bindiğim aracın arka bagaj kapağı değişmiş olarak çıktı. Borusan'a ekspertiz raporu ile beraber gittiğimde araca bakıp bagajın değiştiğini ve bununla alakalı haberlerinin olmadığını ve Almanya'ya mail attıklarını söylediler. Her aradığımda haber bekliyoruz deyip geçiştirdiler. Aracımı Borusan'ın ayıplı sattığı araba yüzünden 300.000 lira ucuza sattım. Borusan'ı dava etmeye hazırlanıyoruz.

05 Ekim 2024 09:13 (Şikayetten 7 saat sonra)

İlker sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Boyalı Tampon Şoku: Borusan BMW Mağduriyeti

İlker
15 Eylül 2025 16:46
Gürkan sonuçtan çok memnun

Gürkan
14 Eylül 2024 12:35
"Garanti kapsamında olan ve aylardır ateşleme arızası devam eden aracımın arızası BMW ye şikayet edilmesinden 10 gün sonra tamamen giderildi. Borusan Samandıra servisi aylardır çözemediği sorunu BMW 'nin müdahil olmasıyla mucizevi bir şekilde (! ) halletti. BMW pişmanlık değildir, profesyonelliğe yakışmayan zihniyetle servis hizmeti veren servis / ustalar pişmanlıktır. Ayrıca aracın uzatılmış garantisi kapsamında arıza tespiti/ giderilmesi için serviste kaldığı yaklaşık 2 (iki) aylık sürenin garanti süresine eklenmesi talebime, defalarca arayıp talepte bulunmamam rağmen, olumlu ya da olumsuz bir kez bile dönüş yapmayan Borusan Otodan hala bir cevap bekliyorum."
Mirkelam sonuçtan hiç memnun değil

Mirkelam
19 Haziran 2024 14:29
Askın sonuçtan çok memnun

Askın
25 Aralık 2023 14:32
"Borusan Otomotiv en hızlı şekilde irtibata geçti benimle ve ürünü yenisi ile hemen değiştirdi. Umarım aynı sorunu yeniden yaşamayacağım. Teşekkürler..."