BMW Sos Acil Çağrı Sistemi Çalışmıyor Menüye Giremiyorum

BMW Sos Acil Çağrı Sistemi Çalışmıyor Menüye Giremiyorum
20 Nisan 2024 11:314.755
Cenk'nin Teşekkür Mesajı
Borusan otoya ve Musluoğlu BMW servisine çok ama çok teşekkür ederim ☺️ ilgi ve alakanız için Arıza en kısa zamanda giderildi ve araç şahsıma teslim edildi çok teşekkür ederim tekrardan emeği geçen herkese

2017 model, 80 bin kilometredeki 520i (G30) BMW marka aracımın SOS batarya acil çağrı sistemi arızası vermektedir. Hiç kullanılmadığı halde, lütfen yetkili servisteki arkadaşların acil yardım etmelerini rica ediyorum. Menüye giriş yapamıyorum, yardımınızı lütfen bekliyorum.

22 Nisan 2024 08:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Cenk
3 Mayıs 2024 11:54

Borusan otomotive ve Musluoğlu BMW servine çok ama çok teşekkür ederim aracımın arızasını en kısa zamanda yapıp şahsıma teslim ettiler emeği geçen herkese teşekkür ediyorum çok memnun kaldım ilgi ve alakanıza 😊

Cenk
3 Mayıs 2024 13:24

BMW 520i Çağrı Sistemi Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

10 Ekim 2024 13:242.821

BMW 2017 520i aracım yaklaşık 1 yıldır ara ara çağrı sistemi arızası veriyor. Böyle bir aracın bu tarz basit bir hatayı ...

BMW G30 Acil Çağrı Sistemi Arızası

21 Ağustos 2023 18:043.450

"Arıza ücretsiz giderilmiştir. Kayseri İnciroğlu BMW servisinde Zeynep ve Sevilay hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."

24 Mart 2024 02:446.562

"Sorunun çözümü noktasında şikayet iletilir iletilmez BMW nin dönüş yaparak yönlendirmesi güçlü marka imajına uygundu. Sonrasında benimle iletişime geçen BMW Sakarya Sandıkçı Otomotiv servis müdürü Mehmet bey'e ve servis danışmanı yetkili arkadaşlara çözüm ve müşteri odaklı yaklaşımları için teşekkür ederim."

Tümünü Gör
2024 Model BMW 1.18i Ayıplı Mal

2024 Model BMW1.18i Ayıplı Mal

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed