Cenk sonuçtan çok memnun

BMW Sos Acil Çağrı Sistemi Çalışmıyor Menüye Giremiyorum

BMW Sos Acil Çağrı Sistemi Çalışmıyor Menüye Giremiyorum
20 Nisan 2024 11:31
Cenk'nin Teşekkür Mesajı
“Borusan otoya ve Musluoğlu BMW servisine çok ama çok teşekkür ederim ☺️ ilgi ve alakanız için Arıza en kısa zamanda giderildi ve araç şahsıma teslim edildi çok teşekkür ederim tekrardan emeği geçen herkese”

2017 model, 80 bin kilometredeki 520i (G30) BMW marka aracımın SOS batarya acil çağrı sistemi arızası vermektedir. Hiç kullanılmadığı halde, lütfen yetkili servisteki arkadaşların acil yardım etmelerini rica ediyorum. Menüye giriş yapamıyorum, yardımınızı lütfen bekliyorum.

22 Nisan 2024 08:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

03 Mayıs 2024 11:54

Borusan otomotive ve Musluoğlu BMW servine çok ama çok teşekkür ederim aracımın arızasını en kısa zamanda yapıp şahsıma teslim ettiler emeği geçen herkese teşekkür ediyorum çok memnun kaldım ilgi ve alakanıza 😊

03 Mayıs 2024 13:24

Feyza
10 Ekim 2024 13:24
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
21 Ağustos 2023 18:04
"Arıza ücretsiz giderilmiştir. Kayseri İnciroğlu BMW servisinde Zeynep ve Sevilay hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."
Canberk sonuçtan hiç memnun değil

BMW 520i Acil Çağrı Sistemi Arızası Nedeniyle Araç Fonksiyonlarının Kullanılamaması

Canberk
05 Eylül 2025 00:35
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
24 Mart 2024 02:44
"Sorunun çözümü noktasında şikayet iletilir iletilmez BMW nin dönüş yaparak yönlendirmesi güçlü marka imajına uygundu. Sonrasında benimle iletişime geçen BMW Sakarya Sandıkçı Otomotiv servis müdürü Mehmet bey'e ve servis danışmanı yetkili arkadaşlara çözüm ve müşteri odaklı yaklaşımları için teşekkür ederim."