Vedat sonuçtan hiç memnun değil

BMW F30 Yağ Eksiltme Problemi

08 Ocak 2024 11:15

2015 model makyajlı lcı 150000 km de ancak 5 bin km de yağ eksiltiyor. Araştırdığımda bu araçlarda kronik bir problem olduğunu gördüm. Böyle bir dünya markasının kronik bir arızanın arkasında durmaması beni çok şaşırttı. Düzenli eksiksiz ve orijinal parçaları ile bakımını. Yaptırıyorum ama 5 bin km civarında yağ eksiltme uyarısı alıyorum.

08 Ocak 2024 11:29 (Şikayetten 14 dakika sonra)

12 Ocak 2024 14:12

Müşteri hizmetleri aradı bana bayiden dönüş olacağını söyledi ancak beni arayan olmadı

21 Şubat 2024 13:20

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

İbrahim
İbrahim

Benim araçta 149 binde 2015 lci 5 bin kilometrede 1 uyarı veriyorsa aracınız gayet normal çünkü benim araç 1500 kilometrede 1 litre eksiltiyor aracınızda 5w30 yağmı kullanıyorsunuz

Mertcan
Mertcan

Hocam bende de aynı sorun var aynı araç 2016 3.20i ed 74 bin kilometrede 5.30 koydular 1500 km'de 1 litre eksiltti bir çözüm var mı acaba

Vedat

Sizin araç kaç km de bilmiyorum ama çok fazla eksilti yo Muş.

Castrol Edge 5w30

Nuri sonuçtan çok memnun

BMW Yağ Eksiltme Sorunu

Nuri
18 Ağustos 2024 01:56
"BMW Sakarya sandıkçı otomotiv ve Borusan Oto ilgileri bilgileri ve anlayışları için çok teşekkür ediyorum"
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

BMW 118i Düşük Kilometrede Kronik Yağ Eksiltme Sorunu Mağduriyeti

Veysel