Raif sonuçtan çok memnun

BMW F30 Cn Sağ Kapı Kilit Problemi

04 Mart 2024 18:10
Raif'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim var aracılığı ile sorunumu bildirdikten sonra BMW Müşteri Hiz. Tarafından arandım, Bursa Teknik Oto 3 yetkili servisine yönlendirildim. İlgili servis yetkilisi Niray hanım çok yardımcı oldu, gerekli işlemler için ücretsiz Müşteri Memnuniyeti kapsamında sorunumun çözülmesine yardımcı oldu. Miray hanıma ve Bakım yetkilisi Erdinç bey’ e ve BMW Türkiye’ ye teşekkürler.”

2014 model F30 marka aracımda bugün fark ettim ki ne anahtarla ne de araç içi kilitleme butonuyla sağ ön kapının kilitlenmediğini. Kim bilir kaç gün bu şekilde dolaştım araç açık halde. Üç gün havalimanında park halinde kaldı araç, şükürler olsun ki herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. BMW marka aracımın su deposunu üç ay arayla iki kez değiştirmek zorunda kaldım, delinmiş olduğunu söylediler. Garanti kapsamında değil. Kapı kolçaklarının malzemesi kalitesiz, eriyerek elinize yapışıyor. BMW gibi bir markadan beklentim bu değildi, oldukça üzgünüm.

05 Mart 2024 07:50 (Şikayetten 13 saat sonra)

11 Mart 2024 08:59

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat

21 Mayıs 2024 20:45
Barış sonuçtan çok memnun

Barış
04 Ağustos 2023 21:58
"Borusan beni yine yanıltmadı ve markasına destek çıktı. Böyle oldukça BMW markasından vazgeçmeyeceğim. Kusuru yarı taraflı karşıladılar ve yardımcı oldular. Borusan müşteri temsilcisine ve Otomol İzmir BMW servisine teşekkür ederim."