BMW Araç Kapı Kolu Erimesi

06 Mayıs 2023 12:36

2015 model BMW marka M Sport model aracım var km düşüktür. Camlarım koyu filmlidir ve genelde kapalı otoparkta durur buna rağmen kapı kollarında erimeler oldu. Bu bir üretimsel hata olabilir. BMW markasının hakkını vermiyor bir kapı kolu bu kadar mı markadan soğutur insanı umarım çözüm getirirler bir de buna yüksek ücretler ödeyerek yapılması ek olarak içime sinmeyen bir durum BMW yakışmıyor. Lütfen hatanızı düzeltin.

06 Mayıs 2023 12:44 (Şikayetten 7 dakika sonra)

24 Mayıs 2023 20:50

Bana Adana Mersin Borusan yetkilisi döndü ancak yaptıkları açıklama ikna edici değil ücretin yarısını ödemem karşılığında yapılmasını kabul ediyorlar bunu da uygun bulmadım bende ya ücret alınır ya da alınmaz ara bir formül üretmek hoş değil

Yahya
Yahya

Bende de aynı sorun oldu, yan sanayi kol takıldı ve problem çözüldü. BMW maalesef plastik aksamlar konusunda sıkıntılı.

Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
16 Eylül 2025 15:17
"Ağaçlı oto T** hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim"
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
16 Mayıs 2025 12:17
"Bostancı Kosifler otoya ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim"
BMW 316i F30 Ön Cam Fitili Ve Kapı Kolları Kronik Sorununa Çözüm Bekliyorum
BMW 316i F30 Ön Cam Fitili Ve Kapı Kolları Kronik Sorununa Çözüm Bekliyorum