Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

BMW 3.16i'de Kronik Yağ Sorunu Ve Parça Problemi

15 Ekim 2024 21:18

Merhabalar. BMW 3.16i aracımın Yağ yaktığı yetmez gibi yağ çubuğu da kırılmış. Kronik bir hata olduğunu öğrendim. Böyle büyük bir firmanın bu kadar çok kronik parça yapmasına anlam veremedim. Gerçekten severek bindiğim aracımdan vazgeçmek istemiyorum. Firmanın mağduriyetimi için yardımlarını rica ediyorum.

16 Ekim 2024 09:09 (Şikayetten 11 saat sonra)

Selçuk sonuçtan çok memnun

BMW 3.16i F30 Araçlarda Kronik Yağ Çubuğu Sorunu
Bilge sonuçtan çok memnun

Bilge
12 Ocak 2024 04:06
"Sorunum ile alakalı hemen geri dönüş yapıp benimle iletişime geçen ve beni bulunduğum ildeki yetkili servise yönlendiren Borusan'a çok teşekkür ediyorum. Borusan firmasının büyüklüğü bir kez daha anlamış oldum ilginiz alakanız için tekrar teşekkürler. Bu arada ikamet ettiğim Sakarya'da ki BMW sandıkçı oto 'ya ve benimle iletişime geçip ilgilenen Mehmet beye de çok teşekkür ediyorum.🙏 Sorun aynı gün çözüldü."
Muharrem sonuçtan çok memnun

Muharrem
02 Eylül 2023 00:39
"Borusan Balgat şubesinden Ceren hanıma çok teşekkür ederim. Parçam yenisi ile değiştirildi."

BMW 3.16i Sürekli Yağ Eksiltme Sorunu Moralimi Bozuyor

Abuzer