Kazım sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 22:26

2015 model 4.18 BMW Grand Coupe sahibiyim. Arabamın ön iç kapı tutamaçları yumuşadı ve eridi, BMW markasına ve modeline güvenerek aldım, halen de güveniyorum. Arabamın motor ve diğer aksamlarında bugüne kadar problem yaşamadım, bu konuda destek rica ediyorum.

01 Aralık 2024 12:54

BMW 4.18İ Gran Coupe marka araç sahibiyim, 28.09.2024 tarihinde arabamın kapı kolu tutamaçlarının eridiği yolunda şikayette bulundum, BMW Merter Otomol şubesinden arandım, arabamı 2-3 gün süreyle bırakmam gerektiği ve bu sürede arabamın kapı kolu tutamaçlarının inceleneceği söylendi, önce bu sürenin araç kullanıcısını sindirmek için kullanıldığını düşündüm, bu süreçte İstanbul gibi bir yerde arabasız kalmak aktif araba kullanıcısı bir insan için zor, ama iyi niyetle arabamı bıraktım, 2 gün sonra telefonla arandım, araba ile ilgili problemin çözümlendiği söylendi, Otomol' Merter'e gittiğimde sürpriz bir sonuç beni bekliyordu, kapı kolu sorununun tüm BMW modellerinde olduğu ancak bu sorunun çözümünde müşterinin ücretin yarısını ödemek zorunda olduğu söylendi, hem sorunun BMW'de olduğu söylenip hem de ücretin yarısının tarafımdan ödenmesinin istenmesi garip veya acınılacak bir durum, sadece bir kapı kolu için tarafımdan istenen ücret ( bu ücret istenen ücretin yarısı yani tamamı 7100 TL) ise 3555,04 TL, BMW ile ilgili sorunlarınızın çözümünün nasıl olduğunu görmeniz için maalesef acı bir örnek.

Ek
Ek
1733046651859.bmw.jpg
1733046236958.bmw.jpg
29 Eylül 2024 01:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

01 Aralık 2024 13:54
4.18 BMW Grand Coupe Arabamın Kap Kol Tutamaçları

Şikayetim üzerine telefonla arandım, Merter Otomol'e davet edildim, arabamı 2-3 gün süre ile bırakmam istendi, ilk aklıma gelen bir ''yıldırma taktiği mi? '' oldu, İstanbul gibi büyük bir Metropol'de 2-3 gün arabasız nasıl geçirebileceğimi düşündüm, iyi niyetle sorunun çözümlenebileceği umudu ile arabamı Merter Otomol'e bıraktım, 2 gün sonra araba ile ilgili işlemlerin tamamlandığını öğrendim, arabamı almaya gittiğimde kapı kolu tutamaçları ile ilgili sorunun BMW modellerinde yaşandığı ifade edildi, bir kapı kolu tutacağının 7100 TL olduğu bunun yarısının ise tarafımdan ödenmesi gerektiği yazılı olarak iletildi. Hem BMW'nin kusurunu kabul edip hem de bu tutarın yarısının tarafımdan istenmesini anlamakta güçlük çekiyorum. Bu arada eşimin kullandığım yine başka bir Alman 2009 model arabasında ise iç donanım ile ilgili hiçbir sorun olmaması ise çok ilginç, aynı zamanda iç dikiz aynasının ön cama yapışma yeri sürekli siyah ve yapışkan bir sıvı sürekli akıyor, bu şikayetimi ilettiğimde camı silmem önerildi (ben hiç düşünememiştim), bende bunu akıl edebildiğimi niye böyle bir sorun olduğunu sorduğumda temsilci ile sadece sessizce karşılıklı bakıştık, BMW ile ilgili motor sorunu yaşamadım ama iç donanım sorunlarından dolayı yıldım, BMW gibi büyük bir markanın ürününe sahip çıkamamasını hayretle karşılıyorum.

Ali sonuçtan çok memnun

Ali
01 Ekim 2023 23:38
"Şikayetim ile ilgili geri dönüş yapıldı. Yedek parça ücretsiz takılacak. İşçilik için bildirilen ücretin de yarısı alınacak. Borusan Oto'ya ve Borusan Bodrum personeli görkem hanıma çok teşekkürler."

BMW Kapı Kolları Yapış Yapış Oluyor

Özcan sonuçtan çok memnun

BMW 4.18 Grand Coupe Kapı Kollarında Kronik Deformasyon Sorunu

Özcan
29 Mayıs 2025 23:57
"Yıllardır BMW müşterisiyim markamın ne kadar önemli olduğunu BMW bir kez daha gösterdi. Sorunumun ücretsiz çözüleceğini bildirdiler. Öztorun Oto İzmit'den Simge Hanımın ilgisine çok teşekkür ederim."
Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
13 Ocak 2025 12:44
"Kısa zamanda tarafıma ulaşarak bedelsiz şekilde kapı kolu değişimini sağlayan tüm yetkililere teşekkür ediyorum."