Elif sonuçtan çok memnun

Blaupunkt Şarj Olmuyor Yedek Parça Sorunu

Blaupunkt Şarj Olmuyor Yedek Parça Sorunu
27 Nisan 2024 07:52

Öncelikle merhaba, yaklaşık 6 ay önce BİM'den aldığım Blaupunkt marka kablosuz dikey süpürgemi çalışır vaziyette akşam bıraktım. Sabah çalıştırmak istediğimde çalışmadı ve sürekli şarj oluyor gözükmesine rağmen batarya dolmuyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

27 Nisan 2024 08:17 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Blaupunkt ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

27 Nisan 2024 10:43

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

Elif
Elif
27 Nisan 2024 11:53

İlgi ve alakalarından dolayı firmaya ve Pınar hanıma çok teşekkür ediyorum kısa sürede dönüş yapıldı ve çözüm yolu için bilgi sağlandı

Canan sonuçtan çok memnun

Blaupunkt Dikey Süpürge Arızası

19 Mart 2024 06:03
"11 Kasım2023 yılında BİM mağazasından Blaupunkt marka dikey süpürge almıştım. Ancak arızalandı ve bende buradan şikayetimi markaya iletmiştim. Öncelikle bu süreçte yardımlarından dolayı şikayet var platformuna teşekkür ediyorum. Daha sonra blaupunkt firmasından arayarak cihazla alakalı benimle hemen iletişime geçen Burhan beye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sorun en kısa zamanda çözüldü. Hassasiyetiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim. Sağ olun.🙏"

09 Eylül 2024 13:33

17 Şubat 2025 20:38
Kısmet sonuçtan memnun

Kısmet
19 Kasım 2024 09:10
"Bir hafta içinde arızası çözüldü. Yeni batarya göndermişler. Emeği geçenlere teşekkür ederim."