Yusuf sonuçtan çok memnun

Bitlo XRP Airdrop Hediyesi Hala Verilmedi
13 Nisan 2024 19:44
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler umut bey”

2020 yılında Bitlo kripto borsasından XRP coin aldım. Yaklaşık 6000 adet airdrop verileceği için birkaç kez kendilerine yazdım ama sonuç alamadım. 4 yıl geçmesine rağmen hala Spark FLR tokenlerim verilmedi. Eğer buradan da sonuç alamazsam, tüketici heyetine başvuru yapacağım.

13 Nisan 2024 20:53 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinize neden olan konu hakkında destek temsilcimiz en kısa sürede sizi bilgilendirecektir. Bitlo'yu tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.

14 Nisan 2024 15:47

Sorunum kısa sürede çözüldü umut beye teşekkür ederim

14 Nisan 2024 15:54

Merhaba Yusuf Bey, FLR Token hakedişinize istinaden ilgili bakiye hesabınıza yüklenmiş ve destek temsilcimiz de konu hakkında sizi bilgilendirmiştir. Bitlo'yu tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.

14 Nisan 2024 17:04

Teşekkürler umut bey

Ali sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2023 18:08
"Sorunum için telefonla arandım ve yardımcı oldular. Teşekkür ediyorum"
Coşkun sonuçtan çok memnun

Coşkun
23 Ocak 2025 14:22
"Müşteri danışmanı Nevin Hanıma teşekkürler çok ilgili"

İzzet
02 Ağustos 2024 21:41
Mahmut sonuçtan çok memnun

Mahmut
19 Şubat 2024 13:36
"Sorunum İle İlgililenen Elif Hanıma çok teşekkür ederim tüm sorularımı Net şekilde cevapladı Ve farklı kripto hesabına geçecektim ama ilgisi sayesinde kararımdan vazgeçtim ve Bitlo ile devam edeceğim"
Selcuk sonuçtan çok memnun

Selcuk
18 Ocak 2024 14:46
"Sorunun kendileri ile ilgili olmamasına rağmen müşteri memnuniyeti gözeterek yardımcı olmaları ve çok hızlı reaksiyon göstermeleri takdire şayan. Teşekkürler..."