Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen'de Delist Edilen Token Ve İade Talebi

Bitexen'de Delist Edilen Token Ve İade Talebi
Zafer
03 Aralık 2024 20:50

Bitexen kripto para platformu üzerinden BRTT token isimli tokene yaklaşık bir hafta önce yatırım yaptım. Yatırımımın ilk günlerde herhangi bir düşüşü olmazken, bugün hesabımdaki para miktarının yaklaşık üçte iki oranında kayıp olduğunu gördüm. Sisteme girdiğimde tokenin borsadan kaldırıldığını fark ettim. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve tokenin delist olduğunu, bunun duyurusunun ayın 26'sında yapıldığı bilgisi verildi. Kalan paramı çekmek istediğimde Türk lirası cinsinden ödeme yapılamayacağını, tokeni başka borsaya çekebileceğimi ve coinbilgi.info sitesinden yönlendirme yapılacağı söylendi. Müşteri hizmetleri olarak hangi borsada listeli olduğu veya ne yapacağım konusunda hiçbir bilgi verilmedi. Ayrıca bahse konu siteye girdiğimde sitenin kapalı olduğunu ve herhangi bir yönlendirmenin yapılmadığını gördüm.

Kripto para borsaları risk içerir. Bunun bilgisi ve algısıyla hareket ederek yatırım yaptım ancak Bitexen Racing Team Token adı altında üretilen bir tokenin Bitexen tarafından delist edilmesi halinde, kalan kısmın çekim talebi noktasında yol gösterilmemesi, yapılan iş ve işlemlerin güvenilirliğini yitirmektedir. Bitexen şirketinin tarafımızca duyuru yapıldı geri dönüşü, yatırımcıyı koruyan bir hüküm değil, şirketin hukuken güvencesi ve sorumluluktan kurtulmak isteme çabasıdır. Duyuru yalnızca duyurular kısmında yer almayıp, yatırımcının alım-satım kısmında girdiğinde uyarı şeklinde tokenin delist edileceği uyarısı da yer alması gerekmektedir. Aksi halde yatırımcıyı zarara uğratmak için yapılan bir durumdan ibarettir.
Sayın Bitexen çalışan ve yetkilileri, BRTT tokene yapmış olduğum 50.000 TL yatırımımın iade edilmesi için tarafıma ulaşılmasını talep ediyorum.

profile profile profile
03 Aralık 2024 21:47 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Yorumlar (6)

Metin

Aldığımız fiyat ücretleti iade edin ondan sonra tokenlar ilgili ne yaparsanız yapın

Ethm

İade falan etmezler. Edemezler. Paraları nakte çevirip transferlerini yapmışlardır bile. Cambaza bak cambaza ne güzel sekiyor

Murat

Bende aynı şekilde mağdur oldum. Kafalarına göre token çıkartıp pazarlamasını yapıyorlar, sonra fiyatı iyice dibe indirip günün sonunda tokenları piyasadan kaldırdık diyebiliyorlar. Bu kadar kolay yani. Binlerce insan mağdur oldu. CİMER üzerinden SPK'YA şikayet ettim. Tüm platformlarda şikayet etmek gerekir diye düşünüyorum

Ethm

Yanlış yok çökün dediler kendileri bunlarda çöktü😂

Murat

Toplu bir şekilde şikayet edelim derim başka türlü zarar telafisi bile yapmazlar bunlar 😡

Kadir

Bitexen global de alım satım işlemi devam ediyor ben bir kısmını taşıdım bir kısmı transfer sürecinde çok zarardayım ama neresinden dönersen artık kendi borsasından kendi borsasına kopardılar artık ne derseniz

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen'in Brtt Token Delist Kararı Yatırımcıyı Mağdur Ediyor

Ramazan
05 Aralık 2024 13:03
Bitexen'in Brtt Token Delist Kararı Yatırımcıyı Mağdur Ediyor
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen Platformunda Yetersiz Delist Uyarısı

Metin