BiTaksi Haksız Yere Engelleme

Serhat
08 Ağustos 2024 21:45

Bir taksi sürücüsü olarak müşteri memnuniyeti benim için önceliktir. Sürekli buna dikkat ederim ama biz taksicilere de kimse hak vermiyor. Bazen iptal etme sebeplerimiz var; mesela trafik olur veyahut yanlışlıkla kabul edilir ki tek tuşla yanlışlıkla kabul ediliyor. Çok hassas bir durum ve bunu tabii ki müşteriler bilmediği için ona göre yorum yaparlar. Evet, taksicilerde de bunu sıklık haline getirenler olmuş olabilir. Bu herkesin yaptığı bir şey değil ama bugün bir kişiyi zar zor trafik halinde işe yetiştirdim. Adam her ne hikmetse beni şikayet etmiş ve benim hesabım askıya alınmış. Aranmadan, sormadan bu kadar müşteri memnuniyeti varken bir tane gereksiz kişi beni şikayet ediyor. Kalkıp hemen beni engelliyorlar. Yakıştırmadım bir taksiye.

15 Ekim 2024 20:39

Biz taksiciler olarak sizden ricamız eskisi gibi uzun süreli çalmasını istiyoruz bu konuyu dikkate alırsanız işi daha görmeden gidiyor resmen telefonun başında parmağımızla dikiliyoruz ama yine de yetişmiyoruz buna bir çare yapın lütfen eskisi gibi olsun

Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Burçak
09 Ağustos 2024 11:51

Fikret
10 Temmuz 2023 09:44
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Taksi Uygulamasında Bilgisizlik Nedeniyle Haksız Ceza

Nevzat
08 Haziran 18:58
Taksi Uygulamasında Bilgisizlik Nedeniyle Haksız Ceza

BiTaksi Sürücüsü Üyeliği Askıya Alınması

16 Ocak 2024 12:00
Erol sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 09:44
BiTaksi Taksicilere Destek Olun