Yasemin sonuçtan çok memnun

Bissell Halı Ve Koltuk Yıkama Makinesi Su Püskürtme Sorunu

11 Aralık 2024 13:14
Yasemin'in Teşekkür Mesajı
“Yaşamış olduğum sorun karşısında benimle iletişime geçerek yardımcı oldular ve gereken işlemler sağlandı. Müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka hiçbir zaman kaybetmez. Teşekkürler Bissell.”

Trendyol'dan 2 Kasım'da satıcısı Bissell olan halı koltuk yıkama makinesi aldım. Yalnız, bugün ikinci kez kullanımın sonucunda su püskürtme yerine suyu damla damla koltuğa dökmeye başladı. İlk kullanımda da bu sorunla karşılaştım, yalnız ilk kullanıyorum, belki kendimle alakalı bir sorundur diye düşündüm. Ama bugün de aynı sorunla karşılaşınca, Bissell markasına yakışmayan bir sorundan dolayı yazıyorum. Çözülmesi adına yardımcı olursanız sevinirim.

Yasemin
Yasemin
23 Aralık 2024 09:14

28 Ocak 2025 10:43 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ayhan
Ayhan

Merhaba, üründen memnun musunuz acaba? Bende almayı düşünüyorum Kiwi kcc 4325w modelinden daha iyidir değil mi?

Melek sonuçtan çok memnun

Yeni Aldığım Halı Ve Koltuk Yıkama Makinesi Su Püskürtmüyor

19 Haziran 2025 20:42
"Teşekkür ediyorum öncelikle ürününüzün arkasında durduğunğunuz için gerçekten çok beğenerek almıştım araştırarak almıştım ürününüzü çok da memnunum fakat su püskürtmediği için irtibata geçtim kısa sürede sorumu hallettiler"