Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bisan Körfez Bisiklet İzmir Bayinizin Sattığı Ürün İle İlgili Sorunlar

08 Mayıs 2024 17:10

Bir yıl önce Bisan marka bir bisiklet satın aldım sekiz yaşındaki çocuğum için. Bir ay kadar kullandıktan sonra zincir kısmında sorun meydana geldi. Garantili bir ürün olduğundan dolayı Körfez Bisiklet ile iletişime geçtik. Depolarına yakın olduğumuzu belirterek bisikleti evden alabileceklerini söylediler. WhatsApp üzerinden defalarca konum gönderdik ancak bisikleti almadılar. Aylarca bu şekilde oyaladılar. Bahar gelince ben bisikleti tamir edilmeleri için kendim götürdüm. Üç gün sonra 'Bisikletiniz hazır, bugün almanız gerekiyor, aksi takdirde çalınabilir, sorumluluk kabul etmiyoruz.' şeklinde anlaşılması güç bir telefon aldım. Bisikleti tamirden aldığımda kullanıcı hatası gerekçesiyle 400 TL ücret ödemek zorunda kaldım. Bisikleti aldıktan sonra koltuk kısmının demiri kırıldı. Geri döndüğümde 'Kaynakçıya yaptırabilirsiniz veya iskeleti komple değiştirmemiz gerekiyor.' diyerek hatırlamadığım bir rakamla birlikte yaklaşık 3.300 TL gibi bir ücret talep ettiler. Eğer kaynakçıya yaptıracaksam firmanın sunduğu hizmetin ne olduğunu sorgulamak durumunda kaldım. Ayrıca garantili bir ürün satıp ardında durmayacaksanız neden bu işi yaptığınızı merak ediyorum. Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yaptım. Bu bisikletin değişimini talep ediyorum. Değişim sağlanmazsa yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istiyorum. Çocuğum bisiklete binmeyi çok istemişti ancak yaşanan sorunlar nedeniyle bu mümkün olamadı. Bisan markası olarak ürününüzün arkasında durmanızı ve şikayetimi dikkate alarak çözüm üretmenizi rica ediyorum.

10 Mayıs 2024 08:42 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Mayıs 2024 23:31

Henüz ne Bisan ne de Körfez bisikletten hiçbir şekilde sorunu çözmek için bir geri dönüş olmadı.!

Kemal
08 Ocak 2024 17:32

Ercan
18 Temmuz 2023 11:27

Ayse
16 Eylül 2023 14:40
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
19 Haziran 2025 21:23