Biryardimgonullusu (Instagram) Afrika 'da Yetim Doyuruyormuş Sözde

22 Kasım 2023 08:40

Sayın ilgili; biryardımgonullusu sayfasına yurt dışında (Afrika ülkeleri) durumu kötü olan insanlar için yardım hizmeti sağlayan kurumun Ankara Keçiören’de faaliyet gösterdiği bilgilerini aldık. Bizler dönem dönem bağış yapıp, ihtiyaç sahibi Afrika çocuklarına yemek sofraları kurduran firmaya IBAN ’dan ödeme atıyoruz. Biraz zaman geçti ve acaba böyle bir yardım kuruluşu firması var mı yok mu, yasal mı değil mi gibi kafamıza sorular oluştu.

Cep numarasından mesaj attık ve yasal bir yardım kuruluşu olduğunu, Keçiören’de faaliyet gösterdiğini, Afrika ülkesinde ki insanlara kurban kesimi ve yer sofraları kurduruyoruz. Ayrıca su kuyuları kazıyoruz. Kaymakamlık ve gerekli yerlerden izinlerimizin olduğunu söylediler. Kısacası, sizlerin bize vereceği yasal-yasadışı gibi bilgi sonrasında bağış yardım yapacağımızı belirtmek isterim. Malum yanıltıcı olayları çok arttı ülkemizde. Tedbir almak isteriz.” ifadelerine istinaden;

derbis ( dernekler bilgi sistemi) ’nde yapılan incelemede; ilimizde ‘bir yardım gönüllüsü’ adında bir dernek kaydına rastlanmadığı, bilgisi verildi.

10 Aralık 2024 03:14

Karavan Satın Alma Sürecinde Güvensizlik Ve Mağduriyet

27 Ağustos 2025 23:58
karavan-satin-alma-surecinde-guvensizlik-ve-magduriyet-2.pdf
karavan-satin-alma-surecinde-guvensizlik-ve-magduriyet-1.pdf

30 Mayıs 2024 22:38
Sosyalmutluhayat.com Vakıf Şikayetleri Ve Bilgi Güvenliği

İyilik Yolu Vakfına Yardım Başvurusu Yaptım.

20 Mart 2024 22:55