Biruni Üniversitesi Her Sene Artan Fiyatlar

20 Ağustos 2024 19:42

Biruni Üniversitesi diş hekimliği bölümü 2. Sınıf öğrencisi velisiyim.
Bu okula çok büyük hevesle tercih yapmıştık fakat her sene katlanan bu fahiş fiyatlar gerçekten biz velileri bütçe olarak çocuklarımızı da psikolojik olarak zorlamakta. Bilgi almak için okula ulaşmak imkansız dakikalarca bekletiliyorsunuz fakat cevap yok
yüz yüze görüşüldüğünde (kızım yatay geçiş evrakları için gitmişti) asla adam akıllı bilgi verilmiyor yardımcı olunmuyor. Yapılan yorumlara bakarak anlıyorum ki herkes farklı okullara yatay geçiş yapmaya çalışıyor.
Yeni kayıtlar için 330.000 TL ücret belirlenmiş. Hali hazırda okulun öğrencisi olanlardan istenen ücret çok daha fazla
Okulun 6 yıl olduğunu ve bu "eğitim" zammının her sene katlanarak arttığını düşünürsek hangi imkan hangi maaş yeter çocuklarımızı okutmaya?
Bir eğitim kurumunun ticarethane mantığıyla hareket etmesi ve bizlere müşteri olarak hissettirilmesini asla doğru bulmuyorum.

profile profile profile
07 Temmuz 2025 09:03 (Şikayetten 10 ay sonra)

Merhaba, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikâyetiniz ilgili departmanlara aktarılmıştır. Saygılar.

Şinasi
Şinasi

Bizde burayı 1. Sıraya yazmayı düşünüyorduk. Sanırım hiç almayacağız listeye. Bu durumlar bizim de başımıza gelecek. Çok şikayet var okul hakkında

Şükran
Şükran

Bu sorununuza çözüm bulundu mu

Hatice
Hatice

Maalesef hala yüksek fiyatlar

Memoli
Memoli

Kesinlikle haklısınız. Bizde aynı durumdayız. Geçen yıl 230 bin olan ücreti Bu yıl 428 bin aldılar. Bu gidişle okulu bitiremeyeceğiz galiba. Resmi listede 330 bin yazıyor. Biz neden 428 bin ödedik hala aklım almıyor

29 Temmuz 2024 12:48
Biruni Üniversitesi Eski Öğrencilerini Mağdur Ediyor

Biruni Üniversitesi Fahiş Ücret Talepleri

03 Mayıs 2024 12:44
Sudenaz sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 22:35