Öznur sonuçtan çok memnun

BİP Uygulamasına Giriş Sorunu: Onay Kodu Gelmiyor

Öznur
09 Aralık 2024 02:12

BİP uygulamasına giriş yapmak istiyorum ancak defalarca denememe rağmen onay kodu SMS ile gelmiyor. Aranarak aktifleştirme seçeneği de yok, dolayısıyla uygulamaya giriş yapamıyorum ve kullanamıyorum. Giriş yapmak istiyorum. Yardımcı olur. musunuz. Rica ediyorum

27 Aralık 2024 01:50

BİP uygulamasını bayağı uzun süredir kullanıyorum. Uygulamayı güncelledim, silip tekrar indirdim, ama olmadı. Ne yapsam, ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.

Ek
27 Aralık 2024 01:01

BİP'e giremiyorum görselde size ilettiğim gibi fazla kod talep edildiğinden giriş müsaade edilmiyor fakat giriş yapmak istiyorum rica ederim gerekeni yapılmasını istiyorum. Kod talep edildiği halde kod gelmiyor telefonu kapatıp açıyorum fakat yine de gelmiyor yardım ederseniz mutlu olurum teşekkürler

21 Aralık 2024 00:19

Merhaba bugün BİP uygulamasını indirdim ama kod gelmiyor giremiyorum girmek istiyorum yardımcı olur musunuz Kodu çok talep ettiğim için tekrardan SMS gelmiyor o kod gelmeden giriş yapamıyorum rica ediyorum gerekeni yapar mısınız? Şimdiden çok teşekkür ederim

09 Aralık 2024 02:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

09 Aralık 2024 15:47

Merhaba Öznur Hanım, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

Öznur
19 Aralık 2024 10:27

Teşekkür ederim

Ümit
22 Kasım 2024 15:42
Betül sonuçtan hiç memnun değil

BİP Uygulamasında SMS Onay Kodu Gelmiyor Giriş Yapamıyorum

Betül