Divinya sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 19:13

1 saat önce İstanbul/Bakırköy kartaltepe Şok Marketteydim. Alışverişimi yaptım kasa arkası ürünlerde Bingo sıvı deterjan vardı indirime girmişti. Almış bulundum eve geldiğimde büyük bir şoka uğradım görseli de ekleyeceğim şişenin içindeki deterjan belirttiği litrede değil azdı. Anlamadığım şu indirime girince ürün şişenin yarısına kadar mı doluyor bu nasıl bir saçmalık.

13 Kasım 2023 15:36 (Şikayetten 2 gün sonra)
16 Kasım 2023 16:50

İletişime geçildi ve savunmaları şuydu : Aynı ambalajla iki farklı gramajlı ürün içinde kullandıklarını söylediler bu resmen dolandırmaya girer. Ben marketteyken tek tek ürün kapaklarını açıp içine bakmak zorunda değilim. Ambalajı, kutusu neyse içinde de aynı oranda beklerim ama görselde paylaştığım gibi bu kabul edilecek bir durum değil. Koskoca Bingo markası farklı gramajlar için kutu, ambalaj üretemiyor mu. Hiç ama hiç doğru bulmadım bir daha tercih etmeyeceğim.

Ayse
Ayse

Ölçüm yapsaydınız doğru miktar olduğunu fark ederdiniz. Ben de aldım ve sizin gibi eksik olduğunu düşündüm ama ölçüm yaptığımda doğru miktar konulduğunu fark ettim

Fatma
16 Kasım 2023 17:12