Hesap Dondurulması Ve Destek Eksikliği

31 Aralık 2024 01:33

Merhaba, Binance global hesabıma inceleme adı altında 09.12.2024 tarihinde hesabımı dondurdular. 600$ param var ve hiçbir işlem yapamıyorum. Canlı destek hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Gerekli mercilere şikayette bulunmak istiyorum. Binance'i güvenli bir platform sanıyordum, yanılmışım.

31 Aralık 2024 03:14 (Şikayetten 1 saat sonra)
01 Temmuz 2025 10:04

Binance Global'de 09.12.2024 tarihinden beri alım ve transfer işlemleri gerçekleştiremiyorum. Ancak yatırım ve satış işlemleri yapılabiliyor. Sekiz aydır bu sorun çözülmedi, artık yeter. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Binance'in bu kadar güvenilir olduğu söyleniyordu, böyle bir durumla karşılaşacağımı hiç tahmin etmezdim.

01 Temmuz 2025 21:31
02 Temmuz 2025 17:01

Binance'deki sorunlar bitmek bilmiyor. Yedi aydır para transferi ve alım işlemi yapamıyorum. Para çekemiyorum; ancak para yatırma ve coin satma işlemlerinde hemen işlem yapıyorlar. Amaçlarının ne olduğunu söyleseler de bilsek. Türkiye'de bunların denetimi yok mu, şaşırıyorum. Paramı geri verseler de bu durumdan kurtulsam.

02 Temmuz 2025 17:59

Yeniden merhaba Köksal, Durumla ilgili herhangi bir güncelleme olması halinde tarafınıza bildirim sağlıyor olacağız. İş birliğiniz için teşekkür ederiz. ^IC Binance Ekibi.

Yorumlar (5)

Fevzi
Fevzi

Sorununuz çözüldü mü kaç ay sürdü

Hayır çözülmedi

Furkan
Furkan

Naptınız düzeldi mi?

Koray
Koray

Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum ve canlı desteğe bağlanamıyorum

Köksal

Vallahi hala beklemedeyiz bilmiyorum ne olacak bakalım

Aydın
11 Ocak 2024 10:58

Serdar
29 Eylül 2023 17:07
Binance Sebepsiz Hesaba Engel...

Yuşa
26 Kasım 2024 11:35