Ramazan sonuçtan memnun

Binance Tarafından Fazla İstenen Para

06 Ağustos 2024 21:14

Binance'ye para aktarım esnasında saat tam 6:50 idi. Borsa hesabını da Binance'ye aktarıyordum. O esnada piyasa yani mesai bitti, piyasa kapandı. O param bloke olur mu? İkinci olarak, bana 'paran bloke oldu' diyorlar. Blokeyi kaldırmam için parayı borsa hesabına atmam lazım diyorlar. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Yaklaşık 175 bin tl istiyorlar ve bende kuruş kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum.

04 Eylül 2024 14:30

Binance de paran bloke oldu dediler ve dolandırıldığımı ve başka bir yere baş vurdum yurid Prime diye lik attığı paranız alabileceğini söylüyor ve dekotlar istediler bir nevi avukatı yaptığını söylüyorlar ve şu anda bana hesapların arasından 100bin tl hesapların arasına transfer yap diyorlar ve dekontu Binance deki davalı olduğun yere at diyorlar

Ek
06 Ağustos 2024 21:32 (Şikayetten 17 dakika sonra)
07 Ağustos 2024 06:33

Adamlar Skyp üzerinden konuşuyoruz benim borsam Avrupa dir öyle söyledi İstanbul borsası değil. Adam bir görüntü attım bakınız mi adam ismini Berkan Londra. Da olduğunu söylüyor. Bu isleri Londra yaptığını söylüyor

07 Ağustos 2024 11:11
12 Ağustos 2024 22:20
Binance Tarafından Fazla İstenen Para

Buradaki hesabımdı diyorlardı ve buradan Binance adresine kopyalayıp Binance'ye goderiyordum tabii ki odermeden önce bir mitar para aldiar ve o esnada saati söylemiştik 6;50 saat yedide borsa kapanıyor dedi ve paranız blokeyi oldu dediler Binance gelmedi yarına kaldı dediler ve sabah 9;30 başlıyorlar aradım oraya güder dedim bloke kaldırman için bu kadar para göndermen lazım dediler arkadaşlar çok borç almıştım ve bitmiştim param yok dedim bloke kaldı

Ensar

Yurid Prime paranızın iadesinde işe yaradı mı yoksa onlarda mı...?

Harun

Yurid Prime ise yaradı mı?

Hasan

Ramazan bey, yurid Prime size yardımcı olabildi mi? Nasıl başvuru da bulundunuz yurid Prime a

24 Ocak 2024 15:18
Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 08:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Binance Hesabımı Bloke Etti Varlıklarıma El Koydu

Ahmet