05 Aralık 2024 00:14

Binance uygulamasını yıllardır kullanıyorum. Telefonumu değiştirdiğim için tekrar Binance'e girmekte sorunlar yaşadım. Daha sonra hesabım kilitlendi ve şu anda açamıyorum. 'Reactivate account' kısmına tıkladığım halde hiçbir ilerleme veya uyarı almadım. Telefonumdan girmeye çalıştığımda ise soruları yanıtladıktan sonra yüz doğrulama kısmında 133197 numaralı hata kodunu alıyorum. Lütfen acil olarak yardımcı olabilir misiniz? Hesabınıza ulaşamamak tahmin edersiniz ki kötü bir durum. Acil olarak dönüş sağlarsanız çok sevinirim.

05 Aralık 2024 00:27 (Şikayetten 13 dakika sonra)
18 Aralık 2024 03:05

Durum çözüme ulaşmış mıdır? Aynı konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var mıdır? Gi

11 Ocak 2025 15:18

Dediğiniz şeyi tam olarak anlayıp yapamadım

11 Ocak 2025 15:23
11 Ocak 2025 15:36

Dava kimliği bu galiba ama ziyaretçi girişi yaptım mi emin değilim direkt buraya geldim lütfen yardımcı olun

11 Ocak 2025 17:59

Merhaba Yunus E., Doğru bir şekilde bağlanmışsınız ancak sohbetin sonlandırıldığını görüyoruz. Tekrar bağlanmanızı ve Case ID'yi paylaşmanızı rica edeceğiz. Teşekkür ederiz. ^WI Binance Ekibi

11 Ocak 2025 18:01
binance-hesabina-erisim-sorunu-ve-hata-kodu-1.jpg

Buyurun

11 Ocak 2025 18:09

Merhaba Yunus E., Case ID için teşekkür ederiz. Görüşmenize bir temsilcimizi atadık. Ekiplerimiz konu hakkında size destek olacaktır. Teşekkür ederiz. ^WI Binance Ekibi

12 Ocak 2025 19:03

Merhaba Yunus Binance hesap sahibinin ulaşması durumunda çözülebileceği bilgisinin paylaşıldığını görüntülüyoruz. Bu durum hakkında daha farklı bir bilgiye ihtyacınız var mıdır? 'Gi

Onur sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2024 03:30
"Sorunum çözüldü, dönüş çok hızlı oldu teşekkürler"
Binance Hesabına Erişim Sorunu Ve Hata Kodları
Binance Hesabına Erişim Sorunu Ve Hata Kodları

Kartek
24 Şubat 2025 02:45
Binance Hesabımda Yüz Tanıma Hatası!

Oğuzhan
05 Şubat 2025 20:52