Mustafa sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 00:59
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler, sorunum çözüldü, hesabıma erişim sağladım. İbrahim beye ekstra teşekkür ederim.”

Yıllardır Binance Global kullanıcısıyım. Hesaplarıma farklı kişiler erişmeye çalıştığı için şifrelerimi değiştirip 19 Temmuz'da Binance Global hesabımı kilitledim. Dün hesap açmak için adımları uyguladığımda sürekli hata alıyorum. Bilgisayardan girmeye çalıştığımda, görselde bulabileceğiniz 1. Adım ve Binance laptop adı altında adımlardan ilerleyemedim. 'Reactivate account' kısmına tıkladığım halde hiçbir ilerleme veya uyarı almadım. Telefonumdan girmeye çalıştığımda ise soruları yanıtladıktan sonra yüz doğrulama kısmında 133197 numaralı hata kodunu alıyorum. Lütfen acil olarak yardımcı olabilir misiniz? Hesabınıza ulaşamamak tahmin edersiniz ki kötü bir durum. Acil olarak dönüş sağlarsanız çok sevinirim.

25 Kasım 2024 01:59 (Şikayetten 59 dakika sonra)
25 Kasım 2024 04:01

01 Aralık 2024 05:53

Merhaba Mustafa G. Durumun çözülmüş olması bizleri sevindirdi. Farklı konularda desteğe ihtiyacınız olduğunda bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Takımımızın çabaları için değerlendirme yaparsanız çok memnun oluruz 'Gi Teşekkürler Binance ekibi

Onur sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2024 03:30
"Sorunum çözüldü, dönüş çok hızlı oldu teşekkürler"
Binance Hesabına Erişim Sorunu Ve Hata Kodları

Binance Hesabına Erişimde 2FA Sorunu Ve Hata Kodu Engeli
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
22 Aralık 2024 14:05
"Tek kelime ile harikasınız. Teşekkürler..."
Binance Hesap Aktivasyonunda 133197 Hatası
Binance Kategorileri