Binance Global'de Yaşanan Güvenlik Sorunu

25 Aralık 2023 22:39

Binance global yasal sitesi tarafından mağdur edildim. Komşumun yaptığı bir ticaret için Binance globalden işlem yaptım. Binance globalin kendi resmi mail adresinden gelen mailler ile yönlendirilmeme rağmen hesabıma yatırdığım paralar hesabıma geçmedi. Yetkililer ile ilk görüşmemizde böyle bir durumun Binance tarafından yaşanamayacağını yazdılar. Ancak gelen maillerin kendi resmi mail adreslerinden geldiğini söylemem üzerine maillerin görsellerini Binance yetkilileri ile paylaştım. Bunun üzerine yetkili kişiler hesaplarımı dondurup işlem yapmamı engelleyerek konuyu incelemeye aldılar. Bize yapılan geri bildirimde Fransa'da birinin Binance globali hacklediğine dair bir bilgi paylaştılar. Bu kişiye dava açtıklarını, konunun incelendiğini ve 19 Kasım'da mahkeme olacağını söylediler ancak mağduriyetim giderilmedi. Birçok insan, bu siteyi güvenli bulduğu için yüz binlerini belki de milyonlarını yatırıyor ama güvenli olmadığını ve sıkıntılı bir durumda insanları mağdur ettiğini gördük. Bu zamana kadar Binance global mağduriyetimi giderir diye düşündüm. Binance globalin de ticari itibar kaybı yaşamaması için bu konuyu sosyal ortamda paylaşmak istemedim ancak hala çözüm bulunamadığı için ve birçok insanın kandırılmasını, mağduriyet yaşamamasını istediğim için konuyu sitenize yazmayı uygun gördüm.

27 Aralık 2023 18:31 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Ocak 2024 19:48

Bunlar

02 Ocak 2024 19:51

Paylaştığınız şu 2 ekran görüntüsünün gönderen eposta adresini görünür şekilde tekrar bir ekran görüntüsü talep edeceğiz.

27 Şubat 2024 15:36

Bundan geldi mailler

27 Şubat 2024 18:08

Uğur bey Bir önceki yanıtımızda sizden istediğimiz epostaların gönderen kısmını paylaşırsanız durumun anlaşılması kolaylaşacaktır. 'Gi Size yardıma hazırız.

Ahmet
07 Mart 2024 10:00
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
15 Şubat 2024 18:38

Binance TR Binance Global Hesap Krizi

İsmail
16 Ocak 2024 21:36
Binance TR Binance Global Hesap Krizi

24 Ocak 2024 15:18
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Binance Ve Garanti Kripto Arasında Kayıp Coinlerime Ulaşamıyorum

Burçak