Binance Acil Acil Wb3 Kurtarma Şifremi Unuttum

Murat
18 Mart 2024 17:56

WB3 kurtarma şifremi unuttum. 'Wallet1 bu cüzdan bulunamadı' diyor. WB3 cüzdanı hizmetlerini kullanmaya devam etmek için lütfen cüzdanınızı geri yükleyin. Aşağıdaki listede ise şunlar yazılıyor:
1. Güncel hareket eden bakiye,
2. Cüzdan numarası,
3. Son yedekleme tarihi,
4. Yedekleme yöntemi: Google Drive.
Daha aşağıda ise şöyle yazıyor: 'Yedeklemeye erişemiyorum. (Tıkla) Cüzdanı sıfırla.' Tıklıyorum ve 'Tamamen silinecek cüzdan' uyarısı çıkıyor. Geri dönüşüm kutusuna geldim ve devam ediyorum. 'Cüzdanı geri yükle' seçeneğine tıklıyorum. İki seçenek çıkıyor:
1. Google Drive ile geri yükleyin,
2. QR kodu ile yükleyin. Birinci seçeneğe tıklıyorum ve 'Kurtarma şifrenizi girin' diyor. İşte burada kaldım. Bana acil yardımınız gerekiyor. Lütfen nasıl hesabıma giriş yapacağım? İçeride yatırımlarım var, yüklü miktarda para ve coinler var. t**********@gmail.com

18 Mart 2024 19:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

Serkan
Serkan

Arkadaşım, kendin bir şifre yaz. İki ya da üç kere isteyecek. Yazdığın şifreyi de unutma sonuçta yedeklemenin bitmesini bekle. Herhangi bir şifre. Ama daha evvel şifre verdiysen onu ister. ( İlk kez yazacaksın anladığım.)

Arda
Arda

Hocam merhaba aynı sorunla bende karşı karşıyayım ne yaptınız bir çözüm bulabildiniz mi cevaplarsanız sevinirim

Binance Web3 Cüzdan Şifremi Unuttum Hesabıma Erişemiyorum

Aslan
22 Kasım 2024 21:28
Binance Web3 Cüzdan Şifremi Unuttum Hesabıma Erişemiyorum

Binance Web 3 Wallet Hesap Kurtarma.

13 Ağustos 2024 18:24
Binance Web 3 Wallet Hesap Kurtarma.

Binance Web3 Cüzdanıma Erişemiyorum Coinlerim Kayıp

07 Ekim 2025 00:27