Mavi Karlılar Binance TR Ye Kayıt Olamıyorlar

24 Kasım 2023 20:30

Mavi kartlılar, Türk vatandaşlarıyla aynı haklara sahipken (kamu görevi ve tam kadro memuriyet hariç), neden Binance TR'ye kayıt olamıyorlar? Diğer borsalarda bu durum Binance TR'nin aksine kayıt olunabiliyorken? Yaklaşık geçen sene bir kez hesap açmak istediğimde, uyruğu seçilen yerin altındaki T.C. girişinde ilk 9 sayı çıktığından T.C. kimlik numaramın tamamını giremiyordum. Bugün ise müşteri destek sohbetinden öğreniyorum ki, halen mavi kartlılar yani T.C. kimlik numarasına sahip ve e-Devlet kullanabilenler Binance TR'ye hesap açamıyormuş. Epey ileride olan Binance, bu kolaylıkla halledilebilecek olan küçük sorunu çözmek konusunda neden bu kadar yavaş?

08 Ocak 2024 15:29

Binance TR ye kaydımı oluşturamıyorum mavi kartlı olmama rağmen t. C. Numarama sahip olmama bakılmaksızın problem yaşıyorum ve epeydir kayıt olamıyorum bu durumun acilen düzeltilmesini rica ederim bu tür durumların olmamasını umut ediyorum bu tür ayrımcılık gibi görünen tatsız bir durum

08 Ocak 2024 15:23

Maalesef Mavi kartımdan dolayı kaydımı oluşturamıyorum kayıt aşamasında sorun yaşıyorum t. C. Kimlik numaram olmasına rağmen ve vatandaş gibi aynı haklara sahip olmam göz etmeksizin kayıt olmama izin verilmiyor

24 Kasım 2023 21:36 (Şikayetten 1 saat sonra)

24 Nisan 2025 23:10

27 Nisan 2025 10:45