Arzu sonuçtan çok memnun

BTCTURK Telefon Numarası Değişikliği

09 Mayıs 2024 10:32
Arzu'nun Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorunum giderildi iyi çalışmalar”

BTCTURK Müşteri Hizmetleri Departmanına,
Konu: Telefon Numarası Değişikliği
Telefon numaramın değişmesi sebebiyle hesabıma giriş yapamıyorum size mail attım henüz bir dönüş yapmadınız. Hesabımı kullanamıyorum istediğim sadece yeni telefon numaramı eklemek lütfen yardımcı olur musunuz

09 Mayıs 2024 12:47

Binance TR hesabımda telefon numaram değişti için giriş yapamıyorum formu dolduruyorum 3 gün geçmesine rağmen herhangi bir cevap yok bir numara değiştirmek bu kadar zor olmamalı lütfen yetkili birileri yardımcı olabilir mı

09 Mayıs 2024 12:25

Binance TR hesabıma telefon numaram değiştiği için giriş yapamıyorum kendilerine form gönderdim 3 gün oldu hala bir geri dönüş yapılmadı. Lütfen yardımcı olur musunuz

09 Mayıs 2024 10:35 (Şikayetten 3 dakika sonra)
09 Mayıs 2024 13:13

Merhaba tekrar bu yazdıklarınızı defalarca yapmama rağmen sonuca ulaşamadım üzgünüm form defalarca yolladım mail attım fakat müşteri hizmetleriyle görüşemiyorum sadece otomatik bor mesaj geliyor

09 Mayıs 2024 13:36
09 Mayıs 2024 18:02

Söylediğiniz gibi yaptım adımları tek tek izledim şimdi bekliyorum pazartesiden beri bir yanıt gelmedi hala beklemedeyim. Yapılacak tek şey numaramın değişmesi ben formu yolladım cevap bekliyorum ivedilik ile. İyi çalışmalar

10 Mayıs 2024 10:58

Teşekkür ederim sorunum giderildi iyi çalışmalar

Telefon Numarası Değişikliği Nedeniyle Hesabıma Erişemiyorum

15 Temmuz 2025 23:27
Nuray sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2024 10:35
"Teşekkürler"
Binance TR Hesabıma Erişemiyorum!
Savaş sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2024 23:52
"Hessey için çok Teşekkürler"
Telefon Numarası Değişikliği Nedeniyle Giriş Yapamıyorum