Binance TR Paraya El Koyma

16 Ağustos 2023 15:501.294

Binance TR hesabım haksız yere bloke koymuştur. Sözde müşteri temsilcileri bankadan gelen bildirim demesiyle hangi banka olduğunu öğrenip bankaya gittim. Bankanın böyle bir talimatı olmadığını güvenlik ve merkez birimine dahi sorduğumuzda böyle bir talimatın Binance TR'ye yapılmadığını öğrendim. Bununla beraber Binance TR müşteri hizmetleri ile görüştüm bankadan geldiğini ısrar etmektedirler ama bankanın böyle bir talimatı olsa size söylerdik demesi üzerine resmen Binance TR'nin hesabımdaki 73 bin TL'ye el koyduğunu düşünüyorum. Bankadan gelen yazıyı iletin dediğimde ise ispat edemiyorlar kısacası Binance TR'de alım satım yapmak ve parayı Binance’de tutmak çok tehlikeliymiş öğrenmiş oldum. Gerekli mercilere de bu şikayetimi ileteceğim güvensiz bir firma olduklarına artık kanaat getirmiş durumdayım.

18 Ağustos 2023 14:46

Şikayetim 2 gün öncesinde yazmama rağmen yayımlanmadı sizde mi Binance ile ortak çalışıyorsunuz

21 Ağustos 2023 14:21 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Ferhat A. Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Hiçbir güvenlik incelemesi keyfi sebeplerle başlatılmamaktadır. Kurum talebi, yasal süreçler gibi nedenlerle incelemeye tabi olabilirsiniz. İnceleme sona ermiş ve hesabınızdaki kısıtlama kaldırılmıştır. İşlemlerinize devam edebilirsiniz. Anlayış ve sabrınız için ayrıca teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Binance TR Ekibi

21 Ağustos 2023 14:26

Sorunum çözülmüştür anlayışınız için teşekkür ederim.

16 Ekim 2023 00:42

Sorun falan çözdükleri yok arkadaşlar yine aynı saçma bahaneyle Binance hesabımdan paramı çekemiyorumm

16 Ekim 2023 02:37

Merhabalar Ferhat Bu durumu Binance global hesabınızda mı yaşamaktasınız? 'GI

16 Ekim 2023 09:12

Binance TR hesabımda yasıyorum ve artık gerçekten bezdirdiniz paranın lazım olduğu anda yapıyorsunuz bunu şu anda tatildeyim ve bu paraya güvenerek ailemle tatile geldim durumumu anlayın artık

16 Ekim 2023 22:06

Binance TR hesabımdan paramı çekemiyorum içeride yüklü miktarda bakiyem olmasına rağmen Binance TR saçma sebep ve bahanelerle hesabıma bloke koyup duruyor. Paranın acil olduğu bir dönemde yapıyor bunu üstelik daha önce de aynı bahane ile para çekmeme izin vermiyordu, sürekli yazmama rağmen bankanızdan gelen talimat diyordu bankaya gidiyordum böyle bir talimatımız yok diyorlardı, ve bugün yine aynı bahanelerle Binance şirketi paramı çekmeme izin vermiyor beklemem gerekiyormuş. Ömrümde böyle saçma bahaneler görmedim. Bankanın bunlardan haberi bile yok ama Binance sürekli kafasına göre bloke koymaktadır artık gerçekten gerekli mercilere de yazacağım kimse kafasına göre at koşturamaz. Binance TR artık gerçekten bıktırdınız.

1 Eylül 2023 01:46

Merhaba Ferhat bey meseleyi nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz?

Binance TR Hesaba Girişte Bilinmeyen Hata, Null Ve Erişim Sorunu

28 Nisan 21:481.472

Yaklaşık 10 gündür Binance TR hesabıma giriş yapamıyorum. Giriş yapmak istediğimde ekranda “Bilinmeyen hata, null” şekli...

Binance TR Hesaba Girişte Bilinmeyen Hata, Null Ve Erişim Sorunu

Tümünü Gör
Binance TR Hesabından Binance Globale Yüklü Miktarda İzinsiz Para Transferi!

Binance TRHesabından Binance Globale Yüklü Miktarda İzinsiz Para Transferi!

Halis
Benim 3 Tane Borsa Hesabım Var Cüzdan Şifresi Ve Anahtar Şifreyi Uysun

Benim 3 TaneBorsa Hesabım Var Cüzdan Şifresi Ve Anahtar Şifreyi Uysun

İlknur
Binance TR Hesabımı İstiyorum Çünkü Çok Eski E Posta Ve Numara Var

Binance TRHesabımı İstiyorum Çünkü Çok Eski E Posta Ve Numara Var

Filiz
Binance TR Selfie Çekiyorum Ama Giriş Yapamıyorum!

Binance TR SelfieÇekiyorum Ama Giriş Yapamıyorum!

Ertan
Binance TR Beyan Onayı Bekleme