Binance TR Den Paramı Çekemiyorum Kendi Paramla Rezil Oldum

Binance TR Den Paramı Çekemiyorum Kendi Paramla Rezil Oldum
12 Nisan 2024 12:17

Aylardır Binance TR borsasını kullanıyorum ve hesabımda 600 bin TL bakiyem bulunmaktadır. Yaklaşık iki aydır hesabımdan çekim yapamıyorum. Canlı destek ile görüştüğümde hesabımda inceleme olduğunu ve bir şey yapamadıklarını, beklemem gerektiğini belirtiyorlar. Ne ile ilgili bir inceleme yapıldığını belirtmiyorlar ve hiçbir detay vermiyorlar. Hangi inceleme iki ay sürebilir ki? Şirketin biriminin yetersizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa keyfi olarak mı bekletiliyorum, bilemiyorum; ancak artık günlerdir bu durum yaşantımı etkilemeye başladı ve oldukça can sıkıcı bir hal aldı. Ne incelemenin içeriğiyle ne de süreciyle ilgili bir bilgi veriliyor. İncelemeyi normal karşılıyorum; ancak iki aylık bir incelemeyi hiçbir açıdan samimi bulmuyorum. Böyle bir durumu kimse kabul edemez. Lütfen gereğinin yapılmasını istiyorum. Varsa bir olağandışı durum tarafıma bildirilsin, aksi halde gerekirse hesabımı tamamen kapatarak bakiyemi almayı düşünüyorum. Bugün başıma gelen bu durum herkesin başına gelebilir. Kim, bakiyesini iki ay sebepsiz yere bir yerde bekletmek ister ki? Hiçbir borsada iki ay süren bir inceleme sürecine rastlamadım.

13 Nisan 2024 12:08 (Şikayetten 23 saat sonra)

Cenk
Cenk

Çözebildiniz mi sorununuzu acaba

Samed
Samed

Merhaba problem çözüldü mü?

14 Kasım 2024 21:52

Binance TR'de Çekim İşlemi Engeli