12 Ağustos 2024 11:251.122

Bilyoner oyun sitesi hakkında şikayette bulunmak istiyorum. 10 Ağustos 2024 saat 00.59 da canlı oynamak istediğimde Bilyoner tarafından maçın 84 dakika da olduğu gösteriliyordu. 1 nci görsel
Kuponu oluşturdum. Kupon numarası 4697192725225935
Aynı dakikada canlı takibine geçtiğimde maçın 90 dakika olduğunu gördüm. 2 ni görsel
Ve maçı kupon oluşturma da gösterdiği süre ile gerçekte 6/7 dakika fark olduğunu gördüm.
Yani siz maçı 83/84 dakika görüyor sure var diye kupon yapıyorsunuz gerçek olan Mac bitmek üzere ve dakika 90.
Yanıltıcı bilgi ile kaldırıyorlar.
Şikayetimi Bilyoner. E bildirdim.
Ve zararımı karşılamalarını istedim.
Neymiş merkezi sistemmiş sorumlu değillermiş vs.
O zaman yanıltıcı bilgi vererek niye insanları yanıltıyorsunuz
Mac 90 dakika da ve bitmek üzere
Kim oynar.
Niye insanları yanıltıyorsunuz.
Oyun sitesi size aitse sorumluda sizsiniz.

12 Ağustos 2024 17:45 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Öncelikle Bilyoner’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mesajınız bize ulaştı. İlettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz. En kısa süre içerisinde üyeliğinizde kayıtlı E-posta adresiniz üzerinden size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Bilyoner Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 2024 18:35

Değerli Üyemiz, Talebiniz çözümlenmiştir. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili üyeliğinizde kayıtlı olan E-posta adresinize detaylı olarak bilgi verilmiştir. Özellikle belirtmek isteriz ki sizin memnuniyetiniz bizim öncelikli hedefimizdir. Görüş ve talepleriniz ile sunduğumuz hizmeti geliştirmemize destek oluyorsunuz. Size daha hızlı hizmet verebilmemiz için “Bize Yazın” üzerinden talebinizi tarafımıza iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Bilyoner Müşteri Hizmetleri

15 Ağustos 2024 09:52

Herkese merhaba. Bilyoner müşteri hizmetleri aradı. Verilerin aracı kurumlar tarafından alındığını uzun uzun anlattılar. Ve bir çözüme ulaştık. Teşekkür ederim.

Osman
Osman
16 Ağustos 2024 22:30

Sistem nedense hep onların lehine işliyor

Hilmi
13 Mart 2024 21:271.617

Bilyoner de görseldeki maça canlı dan 200 TL oynadım dakika 81 de maç 1-0 görünüyordu. 3.5 alt oynadım. Fakat 2 dakika s...

Hüseyin
Hüseyin
22 Şubat 2024 23:284.411

Bilyoner şans oyunları sitesinde kupon yaptım. 22/02/2024 tarihinde Al Arabi ile Kazma SC arasındaki müsabakayı inceledi...

Bilyoner'de Kazanılan Paranın Hesaba Geçmemesi

Serdar
Serdar
3 Eylül 2024 22:253.564

Adamlar resmen bizimle dalga geçiyorlar. bilyoner.com adlı sitede oyun oynadım, oynadığım üç maçın hepsi ilk yarı sonucu...

Bilyoner Yanıltıyor!

BilyonerYanıltıyor!

Erdal
Bilyoner Çarkta Haksızlık Var!

Bilyoner ÇarktaHaksızlık Var!

Bilyoner Kategorileri