Berkin sonuçtan hiç memnun değil

Bilset Okulları Eğitim İlkesi Yok

23 Mayıs 2023 12:50

2024 eğitim yılı için kurumla görüşme yaptıktan sonra kapora olarak 7000₺ yolladım resmi hesaplarına 1 hafta sonra maliyet ve ekonomik şartlardan dolayı çocuğumu yazdıramayacağımı ve yolladığım kaporanın iadesini talep ettim.

10 gün oyaladıktan sonra biz kaporanızı iade etmiyoruz imzalattığımız sözleşmenin 9. Maddesinde bu yazıyor dendi tarafıma sözleşme nüshası verilmediğini söylediğimde, size fotoğrafını atayım gibi bir cevap geldi. Yetkili biriyle görüşme talebim sürekli reddediliyor.

Hiçbir şekilde WhatsApp yazılarıma ya da telefonlarıma cevap verilmiyor. Bizim başlangıç ilkemiz eğitim, para değil.

23 Mayıs 2023 14:35

Ayrıca şimdi de sosyal medyada hakkımı aramaya başladığım için tarafıma ihtar çekileceğini beyan eder bir yazı attılar yalan beyanda bulunuyormuşum. Söylediklerim paramı vermiyorlar biraz araştırınca zaten sürekli para ile ilgili şikayetler okuduğumu gördüğümü yazdım ve muhatap bulamadığımı yazdım bunları zaten kim araştırsa görebilir.

28 Mayıs 2023 13:14

Ayrıca yazılı ve telefonla ulaşarak tarafıma imzaladığımı ve teslim edilmeyen sözleşmeyi teslim etmelerini istesem de bir türlü teslim alamıyorum

Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

BJK Kabataş Vakfı Okulları (para İadesi Yapmıyor)

20 Mart 2024 18:01
bjk-kabatas-vakfi-okullari-para-iadesi-yapmiyor-1.pdf
Veli sonuçtan hiç memnun değil

BJK – Kabataş Vakfı Okulları Ön Kayıt Parasını Yatırdık. Fakat Geri Alamıyoruz

06 Mart 2024 12:16
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bilgi Koleji Kayıt Sorunu Ve Yönetim Tavrı

29 Mart 2024 13:45
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vaat Edilen Hizmetler Yerine Getirilmedi, Eleştirilerime Dava Açıldı

21 Ağustos 2025 13:35