Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bilgi Koleji Kayıt Sorunu Ve Yönetim Tavrı

29 Mart 2024 13:45

Özel Ataşehir Bilgi Koleji'ne 2024-25 eğitim yılı için 2023 Aralık'ta okul müdürü Ö**** Hanım ve ekibi ile görüşmelerimiz oldu. İlkokul 1. Sınıf ve ortaokul 5. Sınıf için kayıt görüşmesi yaptık. İki çocuğumuz olduğu için ekonomik olarak bütçemizi zorlayacak bir durumdaydık ve tereddüt içindeydik. Müdür Ö**** Hanım'ın odasında A**** T*** Ç**** ile görüştük. Ekonomik durumumuzun bizi zorladığını ve bu durumu sürdürebilir miyiz endişemizi açıkça dile getirdik. A**** T*** Ç****, en kötü kararın bile kararsızlıktan daha iyi olduğunu vurgulayarak, burs adı altında indirim yaptıklarını belirtti ve öğrenci başına yıllık 95.000 TL üzerinden anlaştık. Bize, kayıttan vazgeçersek cayma bedelini sadece bir çocuk için alacaklarını, diğer çocuk için almayacaklarını söyledi. Biz bir hafta içinde toplam 50.000 TL ödeme yaptık. Birkaç gün sonra kaydımızı iptal etmek istedik. Bu süreçte Muhasebe ile iletişim kurduk. Ocak ayında iptal dilekçemizi verdik. A**** T*** Ç**** ile görüşmek istedik ancak olumsuz karşılandık. Defalarca e-mail attık, fakat dönüş alamadık. Eşimle okula giderek kendisiyle görüşmek istediğimizi ve müsait olana kadar bekleyeceğimizi bildirdik. Yaklaşık 1,5 saat bekledikten sonra odasına alındık. Durumu anlatıp, cayma bedeli için verdiği sözü hatırlattık. A**** T*** Ç****, parayı vermemek için eşime okulda iş teklif etti, çocuklarımızı gelecek sene almayı ve bu senenin parasını gelecek seneye saymayı teklif etti. Teklifi reddettik. Görüşme sonunda, üzerine dalga geçer gibi 'Bu parayı faize koysaydınız ne kadar kazanırdınız, zararınızı hesapladınız mı?' diyerek güldü. A**** T*** Ç****'in eğitimci olamayacağını, ahlaki değerlerden yoksun, gözünü para bürümüş, sözüne güvenilmeyen bir insan olduğunu düşünüyoruz. Bize verdiği sözü tutmadı ve cayma bedelinin iki öğrenci için de kesileceğini aylar sonra öğrendik. Üç ay içinde kurullar toplandı ve kesintili ödeme yapılacağını öğrendik, ancak ödeme takvimi netleşmedi. Hatta A**** T*** Ç****, görüşmemizde 'Aslında burs diye bir şey yok, bir öğrenciye yaptığımız indirimin acısını diğer öğrenci kaydından çıkarıyoruz' itirafında bulundu. Bundan sonra bu kuruma kimsenin kayıt yaptırmaması için çalışacağımı belirtiyor ve hakkımızı helal etmediğimizi beyan ediyorum.

profile profile profile
10 Şubat 16:09 (Şikayetten 22 ay sonra)
Emre
Emre
10 Şubat 17:08

Sayın yetkili, Mahkeme sürecimiz lehimize tamamlanınca, 22 ay sonra buradan cevap vermek mi aklınıza geldi? Kayıt iptali için MEB'in belirttiğiniz oranda cayma bedeli kesme zorunluluğu varsa, kurum sahibiniz neye istinaden bize bu cayma bedelini yansıtmayacağına dair söz vermişti? Bende olması gereken sözleşmeyi dahi çıkarıp veremediniz! Bırakın bu işleri. Eski müdürünüz neden bizi arayıp da helallik ister? İnsanları kandırmayın. Para kolay kazanılmıyor.

Veli sonuçtan hiç memnun değil

BJK – Kabataş Vakfı Okulları Ön Kayıt Parasını Yatırdık. Fakat Geri Alamıyoruz

06 Mart 2024 12:16

Ataşehir Bilgi Koleji İade Edilmeyen Para

30 Kasım 2023 11:39

Özel Durumlu Çocuğuma Yanlış Eğitim Ve Maddi Mağduriyet

16 Mart 2025 00:06
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vaat Edilen Hizmetler Yerine Getirilmedi, Eleştirilerime Dava Açıldı

21 Ağustos 2025 13:35
vaat-edilen-hizmetler-yerine-getirilmedi-elestirilerime-dava-acildi-5.jpg
vaat-edilen-hizmetler-yerine-getirilmedi-elestirilerime-dava-acildi-4.jpg
vaat-edilen-hizmetler-yerine-getirilmedi-elestirilerime-dava-acildi-3.jpg
vaat-edilen-hizmetler-yerine-getirilmedi-elestirilerime-dava-acildi-2.jpg
vaat-edilen-hizmetler-yerine-getirilmedi-elestirilerime-dava-acildi-1.jpg
Muhlise sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ay Eğitim Kurumları Çocukların Kaydını Silmek İstediğim İçin Parama El Koyması

01 Eylül 2023 23:24