Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
25 Kasım 2024 13:43

Bilicra... 11.04.2023'te Vatan Bilgisayar'dan Bilicra akıllı saat aldım. Saati sadece hafta sonları bahçeye inerken kullanacaktı kızım. 2-3 kullanımdan sonra saatin kayışından incecik bir tel kızımın koluna battı. Hemen servisi aradım. Wi-Fi bağlantı kablosudur, bizim hatamız, kusurlu ürün, hemen bize yollayın, kayışı değiştirelim dediler. Yolladım, kayış değişti, saat geldi. Sonra saati düzgün şarj edememeye başladık. Yani şarj ünitesine koyuyoruz ancak evirip çevireceğiz ki şarj olsun. Neyse, o arada kayış çıktı (kendilerinin ikinci taktığı yerden). 10.8.23'te tüm sorunlar için servise yolladım. Kordonu ücretli şarj vs. yapıp yolladılar. Sonra okul dönemi zaten saati kullanmıyoruz. Ocak tatili oldu, yine şarj olmuyor. Saat tekrar esprili mektup yazıp saati yolladım servise (1-1 ve 1-2 ekte). 15.2.24'te yapıp tekrar yolladılar. Geçtiğimiz yaz boyu saati toplam 8 defa kullanmışızdır. Saat yine şarj olmuyor ve artık sinir bozucu olmaya başladı. Ama neyse dedim, yine bir mektup yazıp (2-1 ve 2-2 ekte) 22.11.24'te servise yolladım. Fakat bu defa camında sadece çizik olarak yolladığım saatin camı kırılmış, kayışı kopmuş ve kabloda hasar olduğunu söyledikleri telefon geldi. Asla kabul etmediğimi söylesem de cumartesi günü karşı ödemeli saati geri yollamışlar. Buradaki tek hatam saati yollamadan önce fotoğraflarını çekmemiş olmam. Saatin kargo sürecinde kırılmasına imkân yok çünkü kutusu sert ve hiç hasar görmemiş. En başından beri sattıkları ayıplı ürünlerini hasarlı şekilde bana yolladılar. Her türlü şikayetimi her yere yapacağım.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
10 Haziran 2024 17:28
Bilicra Connect Kamera Problemi
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
14 Ocak 2025 14:45
Türker sonuçtan hiç memnun değil

Türker
18 Aralık 2023 14:33
honor-malinin-arkasinda-durmuyor-3.pdf
honor-malinin-arkasinda-durmuyor-2.pdf
honor-malinin-arkasinda-durmuyor-1.pdf

07 Şubat 2025 16:31
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
24 Ekim 2024 16:06