Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bilicra Akıllı Çocuk Saati Çalışmıyor

14 Şubat 2024 13:05

Bilicra Connect akıllı çocuk saatini 07.01.2024 tarihinde Forum Ankara Türk Telekom bayisinden satın aldım. Satın alırken ürünün kullanımında görüntülü konuşma, haritadan konum bilgisi gibi özelliklerin var olduğunu öğrenerek aldım. Fakat aldığım günden beri saati doğru düzgün kullanamıyoruz.
Kızım okula gidiyor arama yapıyorum bir kere çalıyor ardından aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyerek arama sonlandırıyor.
Görüntülü arama yapmaya çalışıyoruz "saat internete bağlı değil " uyarısı veriyor fakat hatta tanımlı internet kullanımı mevcut.
Haritadan hiçbir şekilde doğru konum göremiyoruz.
Taksitle aldığımız için toplam bize maliyeti 5.000 ₺ olmuştur.
Satarken bunca özellik sıralanıyor fakat hiçbir özellik tam anlamıyla çalışmıyor. Bu kadar para ödediğimiz cihazdan asla verim alamıyoruz ne diye piyasaya sürülmüş anlamadım. Keşke almadan önce şikayetlerini araştırmış olsaydım kesinlikle satın almazdım. Saatin iadesini talep ediyorum. Marka olarak bu kadar mağduriyeti gidermek zorundasınız.

Öznur
Öznur

İstisnasız aynı sıkıntıları biz de yaşadık daha sonra daha beter sıkıntılarla da karşılaştık.

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Bilicra Connect Çocuk Saati: Beklentileri Karşılamayan Özellikler Ve Kullanım Sorunları

Sibel
30 Ekim 2024 21:30