Bilezikci.com Siparişi Tedarik Süreci Bahanesiyle 10 Gündür Bekletiyor

13 Eylül 2024 15:14

03.09.2024 tarihinde verdiğim siparişim, 4-10 gün olan tedarik süreci 10 günü tamamlamasına rağmen halen gönderimi sağlanmamış olması bilezikci.com hakkında menfi çağrışım oluşturmaktadır. Paramı 10 gün boyunca kullandıkları ve halen kullanmakta oldukları gibi. Bugün kargoya iletilmez ise yasal yaptırım gereği aksiyon alacağım, zira vade farksız 3 taksit yaparken %11'e yakın komisyon almaları yetmiyormuş gibi üstüne paramızı 10 gündür çalıştırıyorlar, müşteriyi tedarik süreci nihayetlenmesi rağmen bekletiyorlar, ben yazmadan hiçbir bilgi alamıyor olmam başka bir sıkıntı.

20 Eylül 2024 16:01 (Şikayetten 7 gün sonra)

Duygu sonuçtan çok memnun

Taahhüt Edilen Sürede Kargoya Verilmeyen Bilezik Siparişi Mağduriyeti

10 Ekim 2025 13:55
"Şikayetim üzerine ilgilenmeleri durumla ilgili beni aydınlatmaları ve gösterdikleri özen için başta Seyfullah bey ve şirket çalışanlarına çok teşekkür ederim. Yeni alışverişlerde aynı durumun yaşanmayacağını düşünüyorum. Yeni ürün ve alışverişlerde görüşmek dileği ile."

11 Ocak 2024 17:19

23 Ocak 2025 13:38
Uzun Kargo Süreci Ve Kalitesiz Ürünler: Hayal Kırıklığı Yaşatan Alışveriş Deneyimi
Emre sonuçtan çok memnun

Bilezikci.com Çok Geç Ürün Gönderip Çok Mağdur Ediyorlar

21 Haziran 2024 11:21
"Seyfullah beye ilgisi ve sorunu çözüp geri bildirimi için ayrıca teşekkür ediyorum. Firmanın kalitesi sadece ürünleri değil aynı zamanda göstermiş oldukları özen ve naif gönüllülük. Kalite ve hizmet için tekrar teşekkür ediyorum iyi çalışmalar sevgiler..."
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 19:22
Silveryol Sipariş Ortada Yok