Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor Deneyimleri Üzerine Şikayet

22 Temmuz 2024 09:31

62 yaşında tip 1 şeker hastası olan, günde 4 insülin vurulan ve 2 sene içinde diyabetik etkilerden, uzun süredir tedavi ve kontrol altında olmama ve ilgili iğne tedavi yöntemlerine rağmen sağ gözüm görme oranını %95 kaybetmiş bir ev kadınıyım. Yıllardır diyabet hastası olduğumdan, yılların ilerlemesiyle birlikte her geçen gün yan etkileri vücudumda artmaktadır. Yaklaşık 2 hafta önce sol gözümde de ilk belirtilerin başlaması adına 19 Temmuz 2024 günü 09:12 saatinde Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne randevum üzerine gittim ve karşıma gelen Doktor B**** K**** A*** tarafından muayene edildim. Kendisi sorularıma bile bırakın doğru düzgün cevap vermeyi, çocuğum yaşında olduğu halde, üslupsuz söylemleri ve saygısız hareketleriyle psikolojimi altüst etti. Eliyle işaret ettiği yere oturmama rağmen 'Şuraya geç, ben orada mıyım buraya geçsene' cevabı, "Bir de size görünmek istedim, kalan sağlam gözümü de kaybetmek istemiyorum" ifademe ise "E gitmişsin başka doktora da, buraya niye geliyorsun daha?" "Sen doktordan daha mı iyi bileceksin?" gibi verdiği cevapları, yanımda durmak isteyen eşime ise "Derdini kendi anlatabilir, siz dışarıda durun" gibi saçma sapan ifadeleri oldu. Daha henüz 2014 yılında mesleki yeminini etmiş, mezun olmuş, uzmanlığını ise birkaç sene önce almış bir doktorun daha şimdiden bu tavır haline geçmesi inanılır gibi değil. Bu yaz sıcağında hasta halimle, eşimle birlikte Anadolu yakasından kalkıp tavsiye üzerine randevu ayarlayıp gittiğim ülkemin hastanesinde, göz gibi körlük riski olan ciddi ve mühim bir hastalığımla ilgili çare arayışıma karşı gördüğüm muameleden, bu ülkenin vatandaşı insanı olarak böyle bir doktora maruz kalmaktan dolayı büyük üzüntü ve öfke duydum. B**** K**** A*** isimli bu doktorun ceza ve ihtar alması konusunda gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Engelli Hastaya Ameliyat Günü İlgisizlik Ve Randevu İptali Mağduriyeti

27 Nisan 2025 00:03