Sevval sonuçtan çok memnun

Beyoğlu Çikolatasının İçinden Saç Çıktı

Beyoğlu Çikolatasının İçinden Saç Çıktı
11 Mart 2024 21:47
Sevval'ın Teşekkür Mesajı
“Dönüş yapıldı gayet ilgiliydiler. Telafi olarak da hediye gönderileceğini söylediler. Teşekkür ederim 🙏🏽🤍”

Beyoğlu çikolatanın içinden saç çıktı, markaya yazdım ancak geri dönüş alamadım. Böyle bir durumla karşılaşmadım. Şikayetimi ciddiye alan bir yetkili bulunmuyor. Her kanaldan ulaşmaya çalışıyorum fakat geri dönüş yapan olmadı. Biz fark etmeden tüketebilirdik; bu durumun sorumluluğunu nasıl üstleniyorlar anlamıyorum.

04 Temmuz 2025 16:20 (Şikayetten 15 ay sonra)

MERHABA ŞEVVAL HANIM, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili gerekli incelemeler başlatılmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Beyoğlu Çikolata Müşteri İlişkileri Ekibi

04 Temmuz 2025 16:51

MERHABA ŞEVVAL HANIM, Konu ile ilgili sizi aradık ancak ne yazık ki ulaşamadık. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. En kısa süreç içinde yeniden arama gerçekleştireceğimizi bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Beyoğlu Çikolata Müşteri İlişkileri Ekibi

07 Temmuz 2025 11:25

Merhaba, Tüketicimizle iletişime geçilmiş olup, gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Beyoğlu Çikolata Müşteri İlişkileri Ekibi

Sevval
Sevval
07 Temmuz 2025 11:27

13 Ocak 2025 18:55

03 Mayıs 2024 13:01
Merve sonuçtan çok memnun

16 Eylül 2024 13:56
Kafkas Pasta Şekerleme Kafkas Kestane Şekerinden Saç Çıktı
Salih sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 14:14