Efe sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu Center Beymen Parfüm Kalıcılığı

26 Aralık 2023 21:44

13.12.2023 tarihinde Zorlu Center Beymen mağazasından 7.905 TL ödeyerek tiziana terenzi delox marka parfüm satın aldım. Aslında farklı bir koku ve marka almak için gitmiştim. Ancak satış danışmanının önerisi ve kokuyu beğenmem üzerine bu markaya yoğunlaştım. Satış danışmanı ile parfümün kalıcılığı hakkında sohbet ederken, 'iki kere sıkmanız durumunda gün sonuna kadar kokunun kalıcı olacağını, parfümün extrait bir parfüm olduğunu ve esans oranının diğer parfüm türlerine göre daha yüksek olduğunu (%30 oranında esans olduğunu) belirtti' demesi üzerine kokunun da hoşuma gitmesiyle parfümü satın aldım. Ancak sabah sıkılan parfümün kalıcılık oranı, satış danışmanının dediği gibi değil; bırakın gün sonunu, öğlen vakti bile hissedilmiyor.
8.000 TL'lik ve 'extrait' denilen esans yoğunluğu yüksek olan bir parfümden beklenmeyecek bir performans sergiliyor. Beymen müşteri hizmetlerini ürünü iade etmek için aradığımda, parfümün kutusunun açıldığı için iadesini alamayacaklarını, bu sebeple sadece incelemeye gönderebileceklerini belirttiler.
Kullanılmadan test edilemeyecek bir üründe, Beymen gibi adını dünyaya duyurmuş bir firmanın bu şekilde davranması açıkçası bir tüketici olarak beni üzdü. Kozmetik olarak bundan sonraki alışveriş rotamın Beymen markası olmayacağı kesin.

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Memo Marfa Parfüm Etkisi Çok Kısa

Tarık
03 Nisan 2024 11:03
Ali sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 13:52
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Beymen'den Aldığım Parfüm Orijinal Çıkmadı, Kalıcılığı Çok Düşük

Abdullah