Beymen'den Aldığım Çantanın Garanti Belgesi Sorunu

Beymen'den Aldığım Çantanın Garanti Belgesi Sorunu
Busra
30 Kasım 2024 21:33

26.11.2024 tarihinde Beymen İnternet Mağazası'ndan Coach marka çanta siparişi verdim. Siparişimin kargosunu açtığımda içinden garanti belgesi çıkmadığı gibi çantanın hiçbir yerinde de koruma jelatini olmadığını gördüm. Bu sorunları müşteri hizmetlerine bağlanarak anlattım ama hiçbir çözüm yolu sunmadıkları için ben de sadece çantamın orijinalliğinden emin olmak için 'garanti belgesini' talep ettim. Bu talebim üzerine bir gün sonra aranarak tarafıma bir 'garanti belgesi gönderilemeyeceği' ifade edildi. Bu kararın sebebinin ne olduğunu sorduğumda ise idari birimin bir açıklama yapmadığını, yetkili bir kişiyle görüşmek istiyorsam mağazaya gidebileceğimi belirttiler. Tüketici haklarımı aramak istediğimi ve tarafıma iletilen bu 'garanti belgesinin temin edilemeyeceği' bilgisinin mail yoluyla da yazılı şekilde gönderilmesini talep ettiğimde ise bu şekilde bir hizmet sağlayamadıklarını belirttiler. Beymen'in bu şekilde kusurlu bir hizmet sağlaması, sattığı ürünün garanti belgesini temin edememesi kabul edilebilir bir durum değildir.

profile profile

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
28 Ekim 2024 14:09
Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
13 Ocak 2025 13:11

Coach Çanta Omuz Askısı Eksik Teslim Edildi, Çözüm Sunulmuyor

Cansel
16 Eylül 2025 10:40
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
19 Nisan 2024 17:22
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
09 Mayıs 2025 12:51