Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Club Bodrum Midtown Şubesi Ürün Çelişkisi

Beymen Club Bodrum Midtown Şubesi Ürün Çelişkisi
15 Temmuz 2024 11:09

Geçtiğimiz aylarda Bodrum Midtown Beymen Club'tan eşim ve kendime aldığım iki üründe yıkamadan (tozlu ve paketli eşyayı yıkamadan giyemeyiz) sonra defo çıktı. Birinci ürünü İstanbul Suadiye'deki mağazadan, mağazadaki arkadaşların ilgisiyle sorunumuzu çözdük (ürünü incelemeye alıp kendileri arayarak ürünümün değişikliğini yaptılar). 30 Haziran'da Bodrum'a döndüğümde, hiç giyilmemiş olan eşimin ürününü astığım yerde aynı şekilde bulunca (defo olunca giymemiş), yine defo olduğunu gördüm ve bunu Bodrum Midtown'daki aldığımız şubeye götürdüm. Oradaki arkadaş defoyu görüp bana hemen yenisini vermek istedi. Sistemden baktı, getirebileceğini söyledi ama sonra değişim sürecinin (1 ayı geçmişti) geçtiği için bunun incelemeye gideceğini söyledi ki zaten prosedürün böyle olduğunu biliyorum. 'Siz mi arayacaksınız?' dediğimde, 'Hayır, siz 444'ü arayacaksınız' dendi. Ben de 'Peki, İstanbul'daki şube beni arıyorken siz niye aramıyorsunuz?' dedim ama konuyu uzatmadan çıktım. Aradan 15 gün geçti. Kimsenin aradığı yok, normalde mesaj da gelir, mesajın da gelmediğini görünce ben 444'ü aradım. Az evvel aldığım cevap: 'Üründe herhangi bir şey yok.' 15 günde mi kayboldu bu defo? Kendi gözleriyle görüp onayladıkları, anında değişim yapmak istedikleri defolu ürünün değişimini istiyorum. Resim de paylaşıyorum. Size ilk ürünümü aldılar, inceleme tamamlandı diye mesaj attılar, artı Suadiye Şube aradı davet etti ama Bodrum'daki şubede böyle bir ilgi yok. Sanırım bu şubede sadece satana kadar ilgi var, sattıktan sonra karışmıyorlar. İvedi bir şekilde sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

16 Temmuz 2024 19:20

Sevgili Beymen buraya niye cevap yazmaz şaşırtıcı. Herkesin görüp iplik hatası olan durumu merkez hatasız demesi bu ürünü kontrol edenin gözlerinden şüphe etmeme sebep oldu. Dün mağaza ile görüştüm kasada ilgilen arkadaşta defoyu biliyor bilirdim ama durum bizlik değil merkez bakıyor diyor yani bunu bir makineye sokmuyorsunuz insan gözü görüyor bizim gibi.  Bugünde GM'den aradılar ben tüketici mahkemesini başlattım süreci takip edeceğiz. 30 gün bekleyemeyeceğim her yere başvuracağım.

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Club Elbise Renk Solması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Ayşenur
17 Aralık 2024 17:14
Beymen Club Elbise Renk Solması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
22 Ekim 2024 11:38

Aykut
01 Ekim 2024 09:31
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
01 Ağustos 2024 10:31
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
17 Ocak 2025 22:46