Rozerin sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Beylikdüzü Ağız Ve Diş Sağlığı /Hasta Mağduriyeti

24 Mayıs 2024 15:57

Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde A********* I***** adlı Diş Hekimine randevu ile gittiğimde çok beklemiştim ve bunu asistana sorduğumda sert bir tavırla beni susturmaya çalıştı. Ben de kendimi savunduğum için beni tüm gün bekletip, daha sonra doktor, işlem yapmadan başka bir randevu vermişti ve asistanını savunup randevu ile gelsem dahi beklemeyi göze almam gerektiğini iletmişti (Sırf neden randevu saatinde alınmadığımı sorguladım diye bu şekilde bir cezalandırma yöntemine başvurdular, gurur kırıcıydı). Daha sonraki randevuma gittiğimde ise asıl sorunumu ve talebimi bildiriyorum ancak doktor istediği lokale müdahale ediyor. Taleplerim içinde randevu veriyordu ama gittiğimde o talebimi karşılamayıp, yine ufak bir müdahale yapıp gidebilirsin diyor. Açıkçası bir diş hekimine yakışmayacak bir tutum sergilemekte ve insan vaktini hiçe sayıp, önemsememektedirler. İşlem sırasında da rencide edici konuşmalar sergilemektedir.
A********* bey'e geçmiş yıllarda gittiğimde asla böyle bir tutum içerisinde değildi. Umarım hastalarınıza daha hassas yaklaşır ve onların da vaktinin değerli olduğunu düşünüp, önemsemeye başlarsınız.
Hiç memnun kalmadım ve asla da gitmeyeceğim. Diş hekimlerinin sık sık denetlenmesini ve insan yönetimi, iletişim konularında eğitime tabii tutulmalarını rica ediyorum.
Ek olarak tutumlarından ötürü bir özür bekliyorum.

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 03:26
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Saatim Doğruydu Ama Doktor İşlemimi Yapmadı Üstüne Azarlanıp Geri Gönderildim

25 Haziran 2025 10:27
randevu-saatim-dogruydu-ama-doktor-islemimi-yapmadi-ustune-azarlanip-geri-gonderildim-1.jpg
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 14:49

21 Temmuz 2023 17:43