03 Eylül 2024 15:53

Betorspin sitesine önce 250 TL yatırım yaptım ve kayıp yaşadım. Ardından oyunların tam açık olduğu bir saate denk geldim ve 400 TL daha yatırım yaptım. Canlı desteğe bağlanıp kredi kartı ile yatırım yöntemlerinde sorun var dedim. Biraz bekleyin düzelir dediler, o arada birçok kullanıcının kullandığı ve kazanç sağladığı %150 bir bonustan bahsettiler. Hiçbir çevrim şartı yok dediler. Fakat bir yerde yalan ve yanıltıcı ince bir detay vardı. Sordum, çekim kat sınırı var mı dedim, sadece 10 katı çekim yapabilirsiniz dediler. Yani 400 TL yatırıma aldığım %150 bonusun 10 katı 4.000 TL yapıyordu. Ben bakiyemi 1250 TL yaptım ve çekim talebi vermek istedim ama yine önce canlı desteğe sordum. Bu kez de bana 4.000 TL talep verebilirsiniz dediler. Hani çevrim şartı, kural vb. yoktu dedim, hiçbir şey diyemediler. Tabii ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Sizin anlayacağınız, oyunun açık olduğu bir saatte bunu yapmaları kelimenin tam anlamıyla kazanç elde etmemi istememeleridir. Sorduğunuzda biz oyuncudan yanayız derler fakat sağlayıcılar ile koordine çalıştıkları çok açık ve net. Bu şikayeti buradan kaldırmayacağım. O gün 1250 TL bakiyemi çekmeme izin vermediler. Bunun telafisini yaparlarsa o zaman düşünürüm ve profesyonel olup olmadıklarını hep birlikte buradan takip ederiz. Hepinize gerekli bilgilendirmeyi yapacağım. Görsellerdeki ilgili yazışmaları okuyabilirsiniz.

15 Mayıs 2025 04:00
Kazandığım Bonus Bakiyem Silindi, Ödeme Yapılmadı
Mustafa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

30 Ocak 2024 18:48
"Teşekkürler İdil hanım turnuvada kazandığım para çok işimi gördü çok sağ olun 🥰 umarım daha çok görünürlüğüz artar ben ayrılıyorum aranızdan"
Betorspin Bakiye Silinmesi Ve Yanlış Bilgilendirme Sonucu Mağduriyet
Evil sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 21:55
Betorspin Ödeme Yapmadı Ve Hesabımı Kapattı
Huriye sonuçtan hiç memnun değil

Huriye
07 Aralık 2024 07:06