Metin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

29 Şubat 2024 01:52
Metin'in Teşekkür Mesajı
“Çözümlendi çok teşekkür ederim”

Betorspin adlı sitede 250 TL yatırım yaptım. Her zaman aktif etmeden kullanılmayan bir kod girdim ve bu sefer kod aktif oldu. Bonusun askıya alınmasını istedim ancak talebim yerine getirilmedi. Canlı destekle yaşadığım sorun üzerine onlarla iletişime geçtim ve sonuç alamayınca bonusu iptal etmelerini talep ettim fakat yine olumsuz yanıt aldım. Sürekli bağlantıyı kesiyorlardı. Daha sonra bonusun çevrimini tamamladım ve ana bakiyeye geçti. Destekle iletişime geçip çekim talebinde bulundum, bana 500 TL çekim yapmamı söylediler. Ana bakiyemin durumu hakkında bilgi aldığımda, çevrimi tamamladıktan sonra onu da çekebileceğimi belirttiler. Ancak çekim işlemi gerçekleştikten sonra bakiyemi sıfırladılar ve yatırdığım parayı alıp bir şey yapamayacaklarını söylediler.

profile profile
29 Şubat 2024 11:26 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Metin Y.., Şikayetiniz ile detaylı kontrollerimizi tamamladık Sizlere yardımcı olmak isteriz, Çözüm sürecini başlatabilmemiz adına GSM numaranızı lütfen aktif tutun! Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

29 Şubat 2024 13:37

Telefonum 7/24 aktif

29 Şubat 2024 15:13

Merhaba Sayın Metin Y., Sizleri arıyoruz ancak aramalara yanıt alamamaktayız. Bakiyenizdeki düzenleme incelendi. İşleminize yardımcı olabilmemiz için lütfen destek hattımız ile iletişime geçiniz. Saygılarımızla

29 Şubat 2024 15:42

Çözümlendi çok teşekkür ederim

Betturkey Promosyon Koduyla Yaşadığım Sorun Ve Kaba Müşteri Hizmetleri

06 Temmuz 2024 04:17
Evil sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 21:55
Betorspin Ödeme Yapmadı Ve Hesabımı Kapattı

03 Eylül 2024 15:53

15 Mayıs 2025 04:00
Kazandığım Bonus Bakiyem Silindi, Ödeme Yapılmadı
Halit sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 13:45
Betorspin Bakiye Sıfırlama Ve Açıklama Yapılmaması