Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi Hemşire Hastaneden Kovaladı

04 Mayıs 2024 03:27

Necla Mitat Öztüre Devlet Hastanesi'ne geldik. Hastanın yakınıyım, nefes darlığı ve tansiyon şikayetiyle başvurduk. Ben de kalp ve yüksek tansiyon hastasıyım. Geldiğimizde bir hemşire, zaten başka bir konu üzerine bir doktora nasihat veriyordu ve o da birine sinirlenmişti Büyük ihtimalle o hemşire yanımıza geldi. Damar yolu açmaya çalıştı ancak üç denemede de başarılı olamadı.

Ben de diğer kolundan denemesini önerdim çünkü genellikle orada başarılı oluyor. Ancak hemşire birden bağırmaya başladı. 'Ben 31 yıllık hemşireyim, bana işimi öğretme' gibi sözler sarf etti.

Ben sadece genellikle diğer kolundan damar yolunun açıldığını bildiğim için öneride bulundum. Hemşire bağırarak 'Hastaya bakmıyorum, etmiyorum' dedi. Hemşirenin bu tavrı karşısında şaşırdım ve üzüldüm. Eğer hasta yolda ölseydi ya da sinirlerine hakim olamayıp bir tartışma çıksaydı ne olacaktı?

Tepecik Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 10 gün kaldım ve orada böyle bir tavırla karşılaşmadım. Bergama Devlet Hastanesi'nin güzel bir hastane olmasına rağmen, böyle davranışlar yüzünden kötü bir duruma düşüyor. Bu hemşireden dolayı şikayetçiyim. Olay 4 Mayıs 2024 tarihinde saat 03:06'da meydana geldi. Şahsen bu durumdan dolayı utandım.

Hemşire İlgisizliği Ve Hijyen Sorunu

02 Kasım 2024 10:37
Nadire sonuçtan hiç memnun değil

Denizli Devlet Hastanesi Acilde Hemşirenin Saygısız Ve Aşağılayıcı Davranışı

25 Nisan 2025 10:51