Benetton 6 Aydır Kullanmayı Beklediğim Çantam

Benetton 6 Aydır Kullanmayı Beklediğim Çantam
Nagihan
20 Haziran 2024 23:12

Benetton'dan çok beğenerek bir çanta aldım. Birkaç ay sonra kulpu kırılmaya ve kopmaya başladı. Aldığım mağazaya götürdüm ve garantiye gönderdiler. Bu süreç en az 1.5 ay sürdü. Neyse, sonunda ürünümü teslim aldım. Sonra fark ettim ki çantanın kulp boyunu ayarladığımızda kalan sapı geçirdiğimiz küçük bir deri veya metal bir aparat oluyor. O yok olmadığı için de çantanın kulpu ayar yerinden açılıyor ve düşüyor. Ben de ikinci kez mağazaya gittim, durumu anlattım. Temsilci tüm ilgisizliği ile bana aynı hatadan dolayı ürünü çok gönderirseniz kabul edilmez diye saçma sapan bir bahane sundu. Ben de hatanın benden kaynaklı olmadığını belirttim. Sonra ürünü tekrar getirin, gönderelim diyor. Bir çanta kulpu göndermek böyle bir marka için çok zor olmasa gerek. Bin pişman oldum. Gerçekten şimdi merkeze 3 saat uzaklıkta çalıştığım ilçeden merkeze gitmeyi bekliyorum ki kulpu tekrar göndereyim de iki ay sonra bir kulpu almaya gideyim. Tabi bu sefer bir kulp göndermek isterler ise eğer.

21 Haziran 2024 08:12 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz alınmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Benetton Müşteri Hizmetleri

21 Haziran 2024 09:47

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilirsiniz. Benetton Müşteri Hizmetleri

21 Haziran 2024 13:05

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Benetton Müşteri Hizmetleri

22 Şubat 2024 21:46

17 Kasım 2024 14:24

04 Eylül 2023 20:46
Melek sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 20:56
"Firmanın kısa sürede dönüş yaptığı için teşekkür ederim"
Benetton Çanta Tadilat Sürecinde Mağduriyet
Benetton Çanta Tadilat Sürecinde Mağduriyet
Merve sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 16:57