Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 01:14

Merhaba, Aralık ayında Bellona Valencia koltuk takımı aldım ve aldığımın ikinci ayında üçlü koltukta dikiş hatası olduğunu fark ettim. Üç defa servis tadilat için geldi; birinde koltuğu götürdü ancak eskisinden daha kötü bir hal aldı. Kumaşı kırışık ve orta birleşim yeri ayrık şekilde teslim edildi. Kabul etmedim ve daha ikinci ayında hatası iletilen koltuğun değiştirilmesini talep ettim. Ancak ne arayan var ne soran. Kurumsal firma olması sebebiyle tercih ettiğim Bellona, hem malına sahip çıkmadı hem de hiç ilgilenmedi. Bu şikayetime rağmen ilgilenilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne (THH) ve CİMER'e yazacağım. Bu kadar sorumsuz ve malının arkasında durmayan bir firma ile çalıştığım için çok üzgünüm.

03 Mayıs 2024 01:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

05 Mayıs 2024 00:50

Kurumsal bir cevap vererek kurumsal olamıyorsunuz yetkililer arayıp şikayeti sorup kapattığında da kurumsal olmuyorsunuz. Böyle bir platform da şikayetini iletmiş müşterinizin mağduriyetini gidermek adına hiçbir çabanız yok. Yazık çok yazık

08 Mayıs 2024 17:23

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

23 Mayıs 2024 13:18

11.05.2024 tarihinde aldığınız koltuk ne zaman gelir tarafımıza bizden çok sizde kaldı bu nasıl bir hizmet anlayışıdır anlayamadık lütfen artık bir çözüm bulun

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
02 Ocak 2025 12:49